به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محسن لزکی سه شنبه شب در جشن گلریزان و حمایت از خانواده های زندانی گناباد اظهار کرد: تعدادی از زندانیان خراسان رضوی برون استان هستند که باید زمینه انتقال آنها به شهرهای خودشان در راستای کاهش هزینه های خانواده ها فراهم شود.
وی افزود: روند ورود زندانی به زندان های استان در سال ۹۶ کاهش ۵ درصدی داشته و این آمار در گناباد به ۳.۳ رسیده است.
رئیس اداره فرهنگی و تربیتی اداره کل زندان های خراسان رضوی تصریح کرد: در خراسان رضوی ۳۰۰ زندان جرائم مالی غیرعمد داریم که در نیمه ماه رمضان پس از اتمام گلریزان تعداد زندانیان آزاد شده مشخص خواهد شد.
لزکی خاطرنشان کرد: برای آزادی زندانیان جرائم مالی غیرعمد استان ۴ میلیارد تومان نیاز است که پس از گرفتن تخفیف از شاکیان و پرداخت، تعداد از آنها آزاد خواهندشد.
گفتنی است که در زندان گناباد ۱۵ محکوم جرائم مالی غیرعمد وجود دارد و درگلریزان گناباد ۲۷میلیون تومان برای آزادی آنها جمع آوری شد.
نظر شما