پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

پارلمان فیلیپین خودمختاری منطقه مسلمان‌نشین را تصویب کرد

پارلمان فیلیپین خودمختاری منطقه مسلمان‌نشین را تصویب کرد

پارلمان فیلیپین طرح خودمختاری منطقه مسلمان‌نشین «میندانائو» را به تصویب رساند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از چنل نیوز، پارلمان فیلیپین امروز طرح ارائه خودمختاری به منطقه مسلمان نشین «میندانائو» (Mindanao) را تصویب کرد.

پارلمان فیلیپین در نشست امروز خود با ۲۲۷ رأی موافق، 11 رای مخالفت و  ۲ رأی ممتنع قانون این قانون را به تصویب رساند.

مجلس سنای ۲۲ نفری و رودریگو دوترته رئیس جمهوری فیلیپین نیز باید مصوبات پارلمان این کشور را برای قانونی شدن آن ها مورد تصویب قرار دهند.

بر اساس اعلام این منبع خبری، مجلس سنا و رئیس جمهوری فیلیپین با تصویب طرح مذکور موافق بوده و آن را امضاء خواهند کرد.

فیلیپین متشکل از ۷۱۰۷ جزیره می‌باشد که به صورت کلی به سه بخش جغرافیایی تقسیم شده که از شمال به جنوب عبارت می‌باشد از لوزون، ویسایا و میندانائو.

ادامه دارد ...


 

کد خبر 4310690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha