پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۸۵، ۱۶:۳۸

روزنامه بیلد چاپ کشور آلمان اظهار داشت:

در آلمان کلیساها کمتر و مساجد بیشتر می شوند

روزنامه بیلد چاپ کشور آلمان در مقاله ای با عنوان "کلیساها کمتر می شوند، مساجد بیشتر می شوند" به اضمحلال کلیسا های کشور آلمان پرداخته و تصریح کرده است: صدها کلیسای واقع در آلمان در انتظار تخریب و فروش هستند و از سوی دیگر مساجد در این کشور در حال افزایشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، این روزنامه در ادامه می نویسد: علت این امر کاهش غیرقابل تصور مریدان و مسیحیان آلمانی از یک سو و نقصان درآمدهای مالیاتی کلیساها از سوی دیگر است.

در همین حال مطالعات تحقیقاتی به عمل آمده نشان می دهد که کلیسای کاتولیک آلمان درصدد است در طی ده سال آینده قریب به هفتصد مرکز عبادی مسیحیان را تعطیل نموده و از این مجموعه برای مصارف و اهداف غیر عبادی بکار گرفته شود. تنها در قلمروی کلیسای اسن "Essen" قرار است از مجموعه 350 کلیسای این منطقه قریب به 96 کلیسا تعطیل گردد، امری که پاپ بندیک شانزدهم در دیدار اخیر خود با اسقف اعظم کلیسای اسن از آن بعنوان « دورانی مشکل ساز» یاد نمود.

از سوی دیگر بسیاری از کلیساهای آلمان تاکنون تبدیل به رستوران، اداره، مرکز تجارتی و یا بانک شده اند. به عنوان مثال کلیسای "قدیس رافائل" واقع در بخش «گاتاو» شهر برلین کلاً تخریب شد و به جای آن مرکزی تجاری به مساحت 800 مترمربع بنا گردید. همچنین یک کلیسای قدیمی و مشهور در شهر «نوی روپن» با قدمت 200 ساله مبدل به مرکز همایشها و اجلاسهای مدیران شرکت های آلمانی گشته است.

کلیسای"مارتینی" واقع در شهر «بیلفد» اخیرا به یک سالن عروسی و پارتی مبدل گشته است. در همین راستا صومعه ای در حومه شهر کلن تبدیل به یک پارک تفریحی همراه با استخر سرپوشیده شده است و در شهرک «میولو» بانک اشپارکاسه محل، کلیسای مرکزی آن منطقه را به  شعبه ای از بانک خود مبدل ساخته است.

«درسدنر بانک» آلمان در تحقیقات به عمل آمده خود در زمینه تحولات بازار معاملات ملکی پیش بینی نموده است که در آینده نه چندان دور هزاران کلیسا در کشور آلمان تخریب و به مراکز غیردینی و تجاری مبدل خواهند شد.

در همین حال روند ساخت و ساز مراکز عبادی و مساجد مسلمانان در کشور آلمان به شکل صعودی رو به رشد است. "سلیم عبدالله" از مسئولین انستیتو مرکزی آرشیو اسلامی در آلمان اعلام داشته است که در حال حاضر 159 مسجد فعال در خاک آلمان وجود دارند. این در حالی است که بنای 129 مسجد دیگر در حال تکمیل است و بزودی افتتاح خواهند شد. در کنار این مساجد نزدیک به 2500 مرکز فعال عبادی و فرهنگی مسلمانان نیز در شهرهای مختلف آلمان وجود دارند.

نکته قابل توجه در گرایش مردم کشور آلمان به دین مبین اسلام است. در اوائل دهه هشتاد تعداد مسلمانان آلمانی زبان قریب به 56 هزار نفر برآورد شده بودند. درحال حاضر تعداد مسلمانان آلمانی زبان بالغ بر یک میلیون نفر هستند.

کد خبر 431070

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha