به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد صفوی صبح شنبه در مراسم بدرقه «علیرضا فغانی» چهره ورزش بین المللی که در سالن کنفرانس شهید تهرانی مقدم ساختمان مرکزی شهرداری منطقه ۲۰ تهران برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: «علیرضا فغانی» از افتخارات ورزشی کشور هستند که با سال ها زحمت و تلاش به دست آمده است و هم اکنون که عازم یک رویداد ورزشی جهانی هستند فرصت مغتنمی برای تجلیل از افتخارات ارزنده ایشان است.
صفوی شهرداری را مجموعه ای از مسئولیت های متنوع اجتماعی و به ویژه حوزه ورزش که شهرداری عهده دار آن است برشمرد و افزود: مراسم بدرقه فغانی به عنوان کارمند رسمی شهرداری تهران و مدیر ورزش شهرداری منطقه ۲۰ که عازم داوری مسابقات جهانی فوتبال در روسیه هستند با حضور خادمان حرم حضرت عبدالعظیم(ع) به عنوان مهمانان ویژه و اهداء تربت از سوی تولیت این حرم شریف انجام شد تا بدرقه معنوی برای کسب موفقیت های روز افزون ایشان شود.
علیرضا فغانی مدیر ورزش شهرداری منطقه ۲۰ در این مراسم گفت: برای رسیدن به قله و اوج در هر رشته ای نیاز به حمایت است و من به عنوان یکی از کارمندان شهرداری منطقه ۲۰ همواره مورد لطف و همیاری این مجموعه بوده ام.
فغانی افزود: فعالیت ورزشی من از محروم ترین محله در جنوب شهر تهران آغاز شد و امروز افتخار می کنم نماینده منطقه ی جنوبی در جام جهانی هستم.
دو تن از خادمان حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به عنوان نماینده تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با اهداء تربت و شال متبرک به علیرضا فغانی برایشان آرزوی موفقیت کردند و ایشان به دریافت حکم خادمی حرم پس از بازگشت از مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ نائل شدند.

ری- شهردار منطقه ۲۰ تهران از اعزام «فغانی» از جنوب تهران به جام جهانی روسیه برای داوری در مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه خبر داد.
کد خبر 4311872
نظر شما