پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ خرداد ۱۳۹۷، ۲۳:۰۱

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین:

اقدامات لازم برای کمک رسانی به سیل زدگان بویین زهرا انجام شد

اقدامات لازم برای کمک رسانی به سیل زدگان بویین زهرا انجام شد

قزوین- مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: با تلاش همه جانبه دستگاههای خدمات رسان کمک های اولیه برای سیل زدگان روستاهای آقچه مزار، آب باریک و شهرک صنعتی آراسنج بوئین زهرا انجام شد.

ایرج زاهدپور در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وقوع سیل در مناطقی از بویین زهرا اظهارداشت: بارشهای رگباری در استان قزوین در روزهای گذشته موجب به راه افتادن سیل در روستاهای آقچه مزار و فتح آباد از توابع شهرستان بویین زهرا شد که بلافاصله دستگاههای خدمات رسان از جمله هلال احمر، اداره راه، بنیاد مسکن، و مدیریت بحران وارد منطقه شدند و کمک رسانی را آغاز کردند.

وی اضافه کرد: در این سیل به تاسیسات زیربنایی ۵ روستا آسیب وارد شد و آب شرب روستای آقچه مزار نیز قطع شد و راه ارتباطی روستای آب باریک هم تخریب شده است.

زاهدپور تصریح کرد: در این حادثه به ۱۱ واحد صنعتی در شهرک صنعتی آراسنج نیز خسارت وارد شد و با حضور ادارات آب، برق و گاز بلافاصله خدمات لازم داده شد و خدمات زیربنایی دایر شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین یادآورشد: جمعیت هلال احمر استان پس از حادثه نسبت به اسکان و توزیع چادر، پتو و دیگر اقلام موردنیاز بین خانوارهای گرفتار در سیل اقدام کرده است.

زاهدپور گفت: در این حادثه یک دستگاه خاور نیز در سیل گرفتار شده بود که با کمک نیروهای امدادی از سیل رها شد و حانواده های گرفتار در محاصره سیل نیز از حادثه نجات یافتند.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین بیان کرد: برای تامین خسارات این حادثه در روستای آقچه مزار و فتح آباد که بیش از یک هزار و ۲۹۰ نفر ساکن دارند از سوی کارشناسان بنیاد مسکن و سایر دستگاهها بررسی اولیه آغاز شده است.

کد خبر 4313856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha