پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ دی ۱۳۸۵، ۹:۵۷

مدیر آموزش و پرورش بابلسر :

دانش آموزان بابلسر به دلیل توریستی بودن منطقه رغبت کمتری به درس خواندن دارند

دانش آموزان شهرستان بابلسر به دلیل خاصیت توریستی بودن منطقه ، رغبت کمتری به ادامه تحصیل نشان می دهند.

مدیر آموزش و پرورش بابلسر در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری ، تراکم پایین تر از میانگین استانی در مقطع متوسطه را عنوان کرد و گفت: وجود مدارس غیر انتفاعی در این شهرستان افزایش چشمگیری دارد.

ولی الله نعمتی تصریح کرد: در شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش دانش آموزان بابلسری 5/3 درصد از میانگین استانی عقب هستند.

وی خاطر نشان کرد: 52 درصد دانش آموزان مقطع متوسطه قبل از امتحانات خرداد ترک تحصیل نموده اند و 8/53 درصد از دانش آموزان این مقطع نمره قبولی کسب کردند.

نعمتی ، رتبه قبولی دانش آموزان مقطع متوسطه بابلسر در سطح استان را 74/36 درصد عنوان کرد.

مدیر آموزش و پرورش بابلسر در مورد تجهیزات آموزشی در مقطع متوسطه ، گفت: 11 آموزشگاه و دبیرستان بابلسر مجهز بهIT است.

وی ، تعداد قبولی در مقطع متوسطه بابلسر در سال قبل را 1919 نفر، ترک تحصیل 59 نفر و مردودی را 530 نفر عنوان کرد.

نعمتی در ادامه ، میزان تحصیلات معلمان و دبیران در مقاطع مختلف را فوق دیپلم بیان کرد و گفت: 42 درصد معلمان راهنمایی و دبیرستان فوق دیپلم و 50 درصد معلمان مقطع ابتدایی دیپلم هستند.

وی با بیان این مطلب که دانش آموزان در بابلسر از محیط مدرسه گریزان هستند ، رتبه بابلسر در اشتراک مجلات رشد را سوم عنوان کرد.

مدیر آموزش و پرورش بابلسر گفت: به دلیل فقر فرهنگی در روستاهای اطراف شهرستان ، تعداد دختران بازمانده از تحصیل در مدارس نیز مشهود است.

وی تصریح کرد: بیش از 5 درصد دانش آموزان مدارس راهنمای تکرار پایه می کنند که حدود 4 درصد میانگین استانی است.

کد خبر 431695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha