به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، " آلکساندر بوردوفسکی" یکی از مهندسان نفتی بلاروس گفت:" ما کار انتقال نفت را قطع نکردیم و در حال فعالیت هستیم. اما کاهشی وجود داشته است."
مقامهای لهستان پیش از این اعلام کردند که عملیات انتقال نفت از بلاروس به لهستان و آلمان در ادامه تنشها بین مسکو و مینسک شبانه قطع شده است.
تنشها بین روسیه و بلاروس روز گذشته افزایش یافت و آن زمانی بود که مینسک رئیس شرکت خط لوله " ترانس نفت" را احضار کرد و روسیه خواستار پایان دادن به اجرت انتقال نفت از سوی بلاروس شد.
ائتلاف استراتژیک روسیه با بلاروس به علت تصمیم مسکو مبنی بر تحمیل تعهداتی در فروش نفت برای همسایه خود ، بهای افزایش یافته ( 2 برابر) گاز روسیه و ممنوعیت واردات شکر بلاروس متزلزل شده است.
سخنگوی شرکت دولتی نفت بلاروس از اظهار نظر درباره این وضعیت خودداری و خبرنگاران را به طرح سوالاتی از شرکت ترانس نفت هدایت کرد.
بلاروس یک مسیر مهم در انتقال نفت و گاز روسیه به شمار می رود، اما اخیرا بین مسکو و مینسک بر سر تهیه انرژی اختلافاتی به وجود آمده است.
روسیه و بلاروس چند روز پیش در آخرین لحظات و پیش از قطع انتقال گاز مسکو به مینسک،قرارداد جدیدی را با بهای بالاتر گاز امضا کردند.
نظر شما