به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، منصور غلامی در نشست شورای سیاستگذاری دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را «حلقه واسط حرکتهای ارزشمند بزرگان و عزیزان خیر آموزش عالی» توصیف کرد و گفت: در بحث خیرین شاهد تحولی هستیم که بخشی از آن مبتنی بر افزایش دانش و توسعه بینش مردم است؛ در واقع نگاهها گسترش و زاویه بازتری به مسائل جامعه پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه جامعه ما، بر مبنای باورهای دینی و سنتهایی که داشته و دارد، برای کارهای خیر جایگاه خاصی قائل است، خاطرنشان کرد: اگر ایدهای مورد حمایت قرار گیرد پس از کاربردی شدن، موجب ایجاد اشتغال، قدرت، توانمندی و در نهایت ایجاد ثروت در کشور میشود و اثر آن به جامعه وسیعتری منتقل میشود و لذا ورود به این بخش قابل تقدیر است و باید بسیار هوشمندانه باشد.
وزیر علوم افزود: در برگزاری دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، دانشگاه تهران پیش قدم شده و طبعاً این امر میتواند به سایر دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی تسری یابد.
غلامی با بیان اینکه باید روحیه امید در بین جوانان کشور تقویت شود، گفت: برگزاری چنین جشنوارههایی سبب میشود صاحبان ایده و فناوریهای نو که قابل تبدیل به زمینههای کاربردی و تولیدی هستند به بنیادها، سازمانها و نهادها وصل شده و به صورت شرکتهای همکار و یا ادغام در مجموعههای خودشان، بتوانند هم به بخش تولید و اشتغال شتاب بیشتری دهند و هم این امیدواری را مستمر در بین جوانان ایجاد کنند که اگر ایدهای داشته باشند میتوانند وارد این چرخه شده و به نتیجه مطلوب از باب اثرگذاری در جنبههای مختلف برسند.
وی عنوان کرد: تسهیل به هدف رسیدن اهداف نیک خیرین محترم و بنیادهای نیکوکاری در حوزه علم و فناوری را هم وظیفه خود میدانیم و هم به آن افتخار میکنیم و امیدواریم این فعالیتها با وسعت، قدرت و تنوع بیشتر در آینده شکل گیرد. وزیر علوم در پایان از حمایتهای بنیاد نیکوکاری جمیلی در برگزاری دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان قدردانی کرد.
در این نشست اعضای شورای سیاستگذاری دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با ارائه گزارشی از فعالیتهای خود، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را با دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در میان گذاشتند.
نظر شما