پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ خرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۳۸

رئیس جهاد کشاورزی اردبیل اعلام کرد؛

رشد ۷۷ درصدی صادرات جوجه یکروزه مرغ گوشتی از اردبیل

رشد ۷۷ درصدی صادرات جوجه یکروزه مرغ گوشتی از اردبیل

اردبیل – رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: طی دو ماهه اول سال جاری صادرات جوجه یکروزه مرغ گوشتی از این استان ۷۷ درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل نیکشاد بعد از ظهر سه شنبه در جلسه تنظیم بازار استان اردبیل اضافه کرد: میزان صادرات جوجه یکروزه مرغ گوشتی در دو ماهه اول امسال دو میلیون و۸۰۰ هزار قطعه بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۷ درصد رشد نشان می دهد.

وی با تشریح وضعیت تولید گوشت مرغ در این استان افزود: میزان تولید گوشت مرغ در سال گذشته ۴۲ هزار و ۳۵۰ تن بوده که ۳۱ هزار و ۲۵۰ تن آن مصرف داخلی و  ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن به عنوان مازاد تولید به استان های دیگر صادر شده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: طی سال گذشته به طور متوسط ماهانه ۵۰۰ الی ۶۰۰ تن مازاد تولید گوشت مرغ از این استان به استان های دیگر کشور صادر شده است.

وی با اشاره به ۵۰۰ هزار تن مازاد تولید مرغ طی اسفند ماه سال گذشته که مصرف و تقاضا افزایش می یابد، تصریح کرد: در آخرین ماه سال قبل یک میلیون ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی صورت گرفته بود که میانگین تولید آن سه هزار و ۱۰۰ تن بود.

وی با اشاره به دو هزار و ۶۰۰ تن نیاز داخلی ماهانه استان به گوشت مرغ طی این مدت تاکید کرد: این سازمان در ایام خاص برای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت مایحتاج ضروری مردم همچون گوشت، مرغ، برنج، روغن نباتی و شکر اقدامات اساسی را در راستای تنظیم بازار محصولات کشاورزی انجام می دهد.

کد خبر 4319614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha