پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۰۰

طی پنج سال اخیر؛

۲۰ هزار حافظ قرآنی در زنجان تربیت شده است

 ۲۰ هزار حافظ قرآنی در زنجان تربیت شده است

زنجان-مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت یک میلیون حافظ قرآن کریم در استان طی ۵ سال اخیر ۲۰ هزار حافظ قرآنی تربیت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر جنتی شامگاه سه شنبه در همایش قرآنی تقدیر از نفرات برگزیده آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم و مدیران برتر موسسات قرآنی استان، با بیان اینکه اوقاف رسالت مهمی برعهده دارد، افزود: اوقاف در بحث امورقرانی و معارف اهل بیت و اجرای نیات واقفین رسالت دارد.

وی اظهار کرد: از افتخارات اوقاف زنجان این است که در دو سال اخیر در مسابقات بین اللملی پنج مسابقه را برگزار کرده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان، در بخش قرآنی مسابقات قرآنی را در مرحله های شهرستانی، استانی و بین المللی برگزار می کند.

جنتی تاکید کرد: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت یک میلیون حافظ قرآن کریم در استان قدم های خوبی برداشته شده و در پنج سال اخیر ۲۰ هزار حافظ قرآنی در استان تربیت شده است.

وی افزود: موسسات قرآنی و  ارگان های قرآنی با این سازمان در تربیت حافظ و قاری قرآن همکاری کردند و  به منظور تحقق منویات رهبری در تربیت حافظ قرآنی گام های بلندی برداشته شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه موقوفات قرآنی در کشور ۲ درصد است، ابراز کرد : برای تقویت وقف قرآنی باید برنامه ریزی شود.

جنتی وقف مشارکتی در حوزه قرآنی را از راهکارهای افزایش موقوفات قرآنی اعلام کرد و گفت: تقویت وقف مشارکتی باعث ترویج قرآن می شود.

کد خبر 4319732

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha