به گزارش خبرنگار مهر، محمد شعبانی پیش ازظهر چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش استان با تأکید بر توجه به اوقات فراغت، گفت: فرهنگ در حاشیه اقتصاد و سیاست نیست و اگر بخواهیم مشکلات جامعه ما حل شود نیاز به داشتن مهندسی فرهنگی داریم و مبنای آن آموزشوپرورش است.
وی به استراتژی آموزشوپرورش در حوزه فرهنگی اشاره کرد و افزود: در حوزه فرهنگی چهار استراتژی تسهیل، تعدیل، تقویت و هدایت است و در برنامه متعدد حوزه فرهنگی و پرورشی به آن توجه میشود.
شعبانی تربیت را علم، فن و هنر دانست و بیان کرد : آموزشوپرورش به دلیل داشتن نیروی انسانی میتواند نقش ویژهای در اوقات فراغت دارد.
معاون فرهنگی و پرورشی آموزشوپرورش مازندران بابیان اینکه اوقات فراغت غیر هدفمند به معطلی و بیکاری تبدیل میشود، گفت: خانوادهها باید به غنیسازی اوقات فراغت توجه ویژهای داشته باشند و برای آن برنامهریزی کنند.
وی ادامه داد: عدم برنامهریزی مناسب برای اوقات فراغت سبب تبدیل فرهنگ کار به بیکاری و افزایش آسیبهای اجتماعی میشود بنابراین باید برنامهریزی درست انجام شود.
شعبانی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۶۸۵ پایگاه در استان فعال بودند که حدود ۵۰ درصد دانش آموزان از کلاس ها و فضای آموزشی استفاده کردند.
معاون آموزشوپرورش مازندران بابیان اینکه خودگردان بودن طرحها بهویژه در مناطق محروم به دلیل مشکلات مالی خانوادهها مشکلاتی را ایجاد میکند، گفت: عدم پرداخت حقالزحمه، نداشتن امکانات، عدم هماهنگی و امکانات و برنامههای موجود، عدم اطلاعرسانی کافی و عدم صدور گواهینامههای معتبر موانع درونسازمانی برای اوقات فراغت است.
نظر شما