پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ خرداد ۱۳۹۷، ۹:۵۴

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:

۱۷۷ هکتار ازاراضی کشاورزی کردستان تغییرکاربری داده شد

۱۷۷ هکتار ازاراضی کشاورزی کردستان تغییرکاربری داده شد

سنندج- رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: برای اجرای ۶۰۰ طرح کشاورزی و غیرکشاورزی ۱۷۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان کردستان تغییر کاربری داده شد.

خالد جعفری در گفت و گو با خبرنگار مهر به میزان تغییرکاربری اراضی کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: براساس تبصره چهار قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی سال گذشته ۸۳ هکتار برای ۳۰۰ طرح در حوزه کشاورزی، دامپروری، گلخانه و صنایع تبدیلی و تکمیلی تغییر کاربری داده شد.

وی عنوان کرد: برمبنای تبصره یک قانون مذکور هم سال گذشته ۸۰ هکتار برای ۲۹۷ طرح غیرکشاورزی در استان تغییر کاربری داده شده است.

وی با اشاره به اینکه سه پلاک هم با مساحت ۱۳ هکتار از محل تبصره مذکور تغییر کاربری داده شد، اظهارداشت: در مجموع سال گذشته در کل استان برای اجرای ۶۰۰ طرح ۱۷۷ هکتار تغییر کاربری انجام شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان به میزان رفع تداخل اراضی ملی با زراعی در استان اشاره کرد و گفت: سال ۹۵ در استان ۱۳ پلاک و سال ۹۶ هم ۱۰۰ پلاک دراستان رفع تداخل شد.

جعفری با اشاره به اینکه هر روستا یک پلاک محسوب می شود، اضافه کرد: در ابتدای امسال هم دو پلاک دراستان رفع تداخل شده و در کل تاکنون از هزار و ۸۰۰ پلاک موجود ۱۱۵ پلاک تعیین تکلیف شده است.

کد خبر 4322409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha