پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ خرداد ۱۳۹۷، ۹:۰۸

آبی‌ها ریسک نمی‌کنند؛

شفر در انتظار تمدید قرارداد استقلالی‌ها برای قطعی شدن لیست خروجی

شفر در انتظار تمدید قرارداد استقلالی‌ها برای قطعی شدن لیست خروجی

سرمربی آبی پوشان تا زمانی تکلیف بازیکنانی که در لیست تمدید قرارداد قرار دارند مشخص نشود عذر هیچ یک از بازیکنان فصل گذشته را نمی‌خواهد.

به گزارش خبرنگار مهر، وینفرد شفر یک مربی کهنه کار و باتجربه‌ای است که به راحتی روی نقل و انتقالات تیمی که به جمع هشت تیم برتر آسیا راه یافته ریسک نمی‌کند. از همین باوجود یارگیری آبی‌ها در فصل نقل وانتقالات و استفاده از همه ظرفیتهای نقل و انتقالاتی، شفر هنوز نام هیچ یک از بازیکنانش را برای خروج از باشگاه اعلام نکرده است.

سرمربی آبی‌ها انتظار تمدید قرارداد با نفراتی که قراردادشان به اتمام رسیده و یا امکان جدایی آنها از این تیم وجود دارد را می کشد تا بعد از آن خروجی‌های خود را اعلام کند. در حال حاضر تعدادی از بازیکنان تاثیر گذار آبی‌ها همچون امید ابراهیمی، سید حسین حسینی، وریا غفوری، فرشید اسماعیلی، سید مجید حسینی و فرشید باقری در صف راضی شدن برای ادامه همکاری با آبی ها قرار دارند و تنها در صورتی شفر خروجی‌هایش را اعلام می‌کند که تکلیف این بازیکنان روشن شده و ادامه همکاری آنها با استقلال قطعی شود.

آبی پوشان در فصل نقل و انتقالات به جز جمعی از بازیکنان جوانی که با قراردادهای بلند مدت به خدمت گرفتند نفرات مثل مرتضی آقاخان، فرشاد محمدی مهر، میثم تیموری، الهیار صیادمنش، امید سام کن، محمد دانشگر و امیرحسین اسماعیل زاده را به خدمت گرفته‌اند.

کد خبر 4322519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha