به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، عبدالرحیم لطفی با بیان اینکه هرساله براثر جاری شدن سیل شاهد بروز خسارت به بخش های مختلف هستیم اظهار کرد: اقدامات بیولوژیک در کنار انجام طرح های آبخیزداری در حوزه آبخیز باعث افزایش پوشش گیاهی و بالطبع کاهش خسارت سیل می شود.
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان از ۷۰۰ هکتار عملیات مشارکتی و بیولوژیک نهال کاری مثمره، کاشت گل محمدی و علوفه کاری در سال ۹۶ خبرداد.
وی افزود: برای توسعه پایدار باید از منابع آب و خاک نگهداری شود، حفاظت آب و خاک با مدیریت حوزه های آبخیز و اجرای طرح های بیولوژیک در این زمینه می تواند موثر واقع شود.
لطفی در ادامه گفت: عملیات مشارکتی با کاشت حدود ۱۲۴هزار اصله نهال مثمره در سطحی حدود ۴۰۰هکتار در حوزه شهرستان های مینودشت ،آزادشهر ، گالیکش و رامیان صورت گرفته است.
وی در خصوص کاشت گل محمدی گفت: با توجه به نیازآبی کم و افزایش درآمد این گل برای جوامع محلی، کاشت آن موجب اقبال این جوامع قرار گرفته که از اینرو در مجموع هفت هزار اصله نهال گل محمدی در حدود ۴۰ هکتار کاشته شده است.
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل اظهار کرد: نقش و اهمیت گیاهان علوفه ای در تعلیف دام و افزایش پوشش سبز است و حدود هفت تن بذر یونجه در سال گذشته در بین جوامع محلی توزیع و در سطحی معادل ۲۶۰ هکتار کشت شده است.
نظر شما