به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی مروج الشریعه صبح سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه فرمانده ارتش خراسان جنوبی، اظهار کرد: نیروهای مسلح باعث افتخار و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی با بیان اینکه نیروهای نظامی دارای دو نوع درجه هستند، افزود: یک نوع درجه نیروهای نظامی به ماموریت سازمانی آن ها برمی گردد و در سلسله مراتب فرماندهی آن ها تعریف می شود که در جای خود شایسته تقدیر است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه درجه دوم نیروهای مسلح درجه شخصیتی آن ها است، گفت: درجه شخصیتی نیروهای نظامی در طول دوران خدمت آن ها شکل می گیرد و در صحنه های متفاوت زندگی و جامعه نمود پیدا می کند.
وی ادامه داد: اخلاق، انسانیت، اعتقاد، رفتار و کردار شایسته از ویژگی های درجه شخصیتی نیروهای مسلح است.
مروج الشریعه با بیان اینکه روش های برخورد با مسائل سخت در ماموریت های سازمانی از اهمیت بسیاری برخوردار است، عنوان کرد: شهدا دارای کرامات اخلاقی، شکیبایی و بردباری در حل مشکلات بوده اند و درجه تشخیص اخلاق آن ها بسیار بالا بوده است.
وی با اشاره به اینکه امروز وقتی به دیدار خانواده شهیدی می رویم خصوصیات اخلاقی خاصی بیان می کنند که مسئله ای به یاد ماندنی است، بیان کرد: امروز تمامی نیروهای مسلح آمادگی خود را جهت حمایت از سرمایه گذارانی که وارد استان می شوند را اعلام کرده اند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی جهت استحکام هرچه بیشتر یگان های موجود حاضر در نقاط مختلف استان علاقه مند به همکاری های گوناگون در عرصه های اقتصادی و ماموریت های وزارت دفاع است، اظهار داشت: امیدواریم با تداوم این همکاری ها زمینه های رشد و توسعه استان را در بخش زیرساخت های امنیتی و حوزه های فنی و تکنیکی در استان داشته باشیم.
وی ادامه داد: موقعیت استان خراسان جنوبی طلب می کند از این همکاری ها و استقرار فنی و مهندسی استفاده کند.
نظر شما