به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه یو اس ای تودی، به گفته این مقام، در طرح جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا 20 هزار نیروی آمریکایی برای اعزام به عراق در حال آماده باش خواهند بود.
اولین گروهی که حرکت خواهد کرد تیپ دوم، بخش هوابرد هشتاد و دوم است که هم اکنون درکویت به سر می برد و به سرعت عازم عراق خواهد شد.
جزئیات این طرح یک روز پیش از سخنرانی بوش که قرار است استراتژی جدید خود را در روز چهارشنبه اعلام کند، صورت
می گیرد.
" کارل لوین" دموکرات ایالت میشیگان که ریاست کمیته سرویسهای مسلح سنای آمریکا را بر عهده دارد، گفت که انتظار دارد بوش اعلام کند تا 20 هزار نفر را به عراق اعزام کند، اما وی چیزی درباره اینکه این نیروهای اضافی تا چه مدت در آنجا باقی خواهند ماند، ارائه نکرد.
جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا که در سال 2003 به بهانه از بین بردن تسلیحات کشتار جمعی عراق به این کشور حمله کرد دومین و آخرین دوره ریاست جمهوریش در اوایل سال 2009 به پایان خواهد رسید .
وی قراراست امشب استراتژی جدید خود را در قبال عرق اعلام کند و انتظار می رود که تعداد نیروهای این کشور در عراق را افزایش دهد .
نظر شما