به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا یاوند عباسی ظهر چهارشنبه در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فارس افزود: ۲۸ مصداق در دبیرخانه عالی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مشخص و قابل اجرا است اما مبنای اصلی ما در این شورا سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است.
وی ادامه داد: این شورا به مسائلی توجه کرده که مرتبط با دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بود در حالیکه مصادیق ایثار اجتماعی به فراموشی سپرده است.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران ادامه داد: ادبیات جنگ در جهان شناخته شده است که ادبیات ما ضد جنگ است، ادبیات پایداری نیز موضوع دیگر است که می تواند در تمامی جهان از جمله یمن و فلسطین است اما موضوع دفاع مقدس به طور کامل مربوط به کشور ماست که باید به این گنج توجه کنیم.
یاوند عباسی تصریح کرد: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کارهای غیر از این دارد که یکی از آنها انجام کارهای بهتر و نوین مانند ایثار اجتماعی است که با توجه به اتفاقات فرهنگی در فضای مجازی کدام نهاد مرجع بررسی این فضا است.
وی یادآور شد: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می تواند این مرجعیت را به دست بگیرد که پرچم دار حرکت های فرهنگی در فضای مجازی باشد.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران تاکید کرد: چاپ کتاب و برگزاری مراسم خوب است اما عمده کسانی که تاثیر می گیرند افرادی هستند که در این فضا حضور دارند حال باید به دنبال جذب افرادی باشیم که در این فضا حضور ندارند.
یاوندعباسی افزود: باید ظرفیت های استان فارس و تاثیرگذاری ها مشخص شود و نمادسازی مناسب انجام شود.
وی تاکید کرد: در بحث مقابله با فرهنگ ایثار و شهادت نیز باید شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ورود کند.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران ادامه داد: فرهنگ ایثار و شهادت نباید بلوکه شود چون این فرهنگ می تواند اقتصاد، فرهنگ و سیاست را تحت تاثر قرار دهد زیرا تمامی مباحث را در دوران دفاع مقدس داشتیم.
یاوند عباسی یادآور شد: اقتصاد مقاومتی و جوانگرایی را در دوران دفاع مقدس داشتیم حال چرا امروز به جوانان اعتماد نمی شود به همین دلیل باید فرهنگ ایثار و شهادت به سطح جامعه وارد شود.
وی افزود: فرهنگ ایثار باید وارد حوزه خدمت شود و برای دیده شدن این فرهنگ باید جوانان وارد کار شوند و قرار نیست همیشه دیگران حرف بزنند و جوانان شنونده باشند.
نظر شما