پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۰ خرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۲۷

شهردار مهران خبر داد:

اختصاص۳.۵ میلیارد ریال اعتبار برای روشنایی معابر مهران

اختصاص۳.۵ میلیارد ریال اعتبار برای روشنایی معابر مهران

ایلام-شهردار مهران از اختصاص۳.۵ میلیارد ریال اعتبار برای روشنایی معابر مهران خبر داد.

حجت شاکیان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بری رفاه حال شهروندان و زائران اربعین مبلغ سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای روشنایی معابر این شهر اختصاص یافته است.

وی گفت: روشنایی سطح شهر مهران از میدان شهدا ( ورودی از طرف ایلام ) تا پل زائر تا قبل از اربعین حسینی تکمیل و اجرایی می شود.

وی اظهار کرد: با خرید چراغ های استند گامل دبل فلزی مسیر میدان شهدا(ورودی شهر ) تا سرپل زائر از روشنایی مناسب برخوردار خواهد شد.

شهردار مهران تصریح کرد: مناقصه این پروژه به اتمام رسیده و پیمانکار آن مشخص شده که طی روزهای آتی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

شاکیان بیان کرد: شهرداری مهران به دنبال این است که رفاه و آسایش را برای شهروندان فراهم کند و در جهت تحقق رشد و توسعه شهر گام بردارد.

کد خبر 4325971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha