پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۸۵، ۱۱:۳۷

با متهم کردن این جنبش به بازسازی ساختار نظامی خود آغاز شد؛

دور جدید جنگ تبلیغاتی رژیم صهیونیستی علیه حزب الله لبنان

دور جدید جنگ تبلیغاتی رژیم صهیونیستی علیه حزب الله لبنان

رژیم صهیونیستی که هنوز طعم تلخ شکست از مبارزان حزب الله را در جنگ 33 روزه تابستان علیه لبنان از یاد نبرده است؛ در دور جدید جنگ تبلیغاتی خود مدعی شد که حزب الله لبنان در حال تجهیز و انبارکردن تجهیزات نظامی در زرادخانه های خود است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، مقامهای بلند پایه رژیم صهیونیستی در موج جدید اتهامات خود علیه حزب الله لبنان، مدعی شدند که این جنبش پس از پایان جنگ 33 روزه در تابستان گذشته اقدام به انباشتن سلاح و تجهیزات نظامی در انبارهای خود کرده است.

سرلشگرآموس یادلین رئیس بخش اطلاعات نظامی رژیم اسرائیل مدعی شده است :  پس از پایان جنگ، نیروهای حزب الله مجددا اقدام به وارد کردن سلاح از کشورهای همسایه به ویژه سوریه کرده اند.

یادلین در ادامه نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد موسوم به یونیفل مستقر در جنوب لبنان را به سهل انگاری در این قضیه متهم کرد.

به ادعای یادلین، نیروهای حزب الله در حال انتقال تجهیزات نظامی به انبارهای خود هستند و نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد هیچ اقدامی را برای جلوگیری از این اقدام و خلع سلاح حزب الله انجام نمی دهند.

این مقام صهیونیست در ادامه بار دیگر اتهامات بی پایه واساسی را به ایران نسبت داده و مدعی شد: ایران از طریق سوریه در حال تجهیز حزب الله لبنان است.

لازم به ذکر است رژیم صهیونیستی بارها ایران را به انتقال سلاح به سوریه ولبنان متهم کرده، اما تا کنون مدرک محکمی در این رابطه ارائه نکرده است.

بر همین اساس چندی پیش نیز سرویس های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در موج جدید اتهامات خود علیه ایران ادعا کردند که ایران از طریق سوریه ،تجهیزات نظامی را در اختیار حزب الله لبنان قرار می دهد.

رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود: با وجود تلاشهای دولت لبنان و سازمان ملل متحد برای خلع سلاح حزب الله، ایران همچنان تجهیزات نظامی در اختیار این حزب قرار می دهد.

برهمین اساس سرویس اطلاعاتی اسرائیل مدعی است پس از پایان جنگ  33 روزه این رژیم علیه لبنان، نیروهای حزب الله هم اکنون نیمی از تجهیزاتی را که در این جنگ استفاده کرده بودند؛ مجددا" جایگزین  کرده اند و این سلاح ها را از طریق سوریه و ایران در اختیار گرفته اند.

از سوی دیگر سرویس اطلاعاتی عربستان و برخی مقامهای اطلاعاتی حاضر در لبنان مدعی شده بودند که حزب الله هم اکنون تمام سلاح های استفاده شده در جنگ 33 روزه را جایگزین کرده است.

براساس این گزارش، هرچند پیش از این بسیاری ازتحلیلگران سیاسی در کشورهای عربی، کمکهای تسلیحاتی ایران به حزب الله را امری غیرممکن دانسته اند، اما همچنان رژیم صهیونیستی مدعی است ایران حامی اصلی حزب الله است و کمکهای نظامی ایران از طریق سوریه در اختیار حزب الله قرار می گیرد.   

کد خبر 432639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha