۳۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۱

در دیدار با وزیر امور خارجه نروژ مطرح شد؛

انتقاد صالحی از واکنش شتابزده اروپایی‌ها به خروج آمریکا از برجام

انتقاد صالحی از واکنش شتابزده اروپایی‌ها به خروج آمریکا از برجام

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان، از واکنش شتابزده بعضی از شرکت‌های اروپایی نسبت به خروج آمریکا از برجام انتقاد کرد و گفت: سیاست‌های آمریکا محکوم به شکست است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در ادامه سفر خود به نروژ با "اینه اریکسن سوریده" وزیر امور خارجه نروژ دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه نروژ در این دیدار با تشریح مواضع کشورش در قبال برجام اظهار داشت: نروژ در کنار اتحادیه اروپا قویا از استمرار برجام و حق برخورداری ایران از منافع آن حمایت کرده و در این رابطه تلاش می کند.

در این دیدار، صالحی نیز ضمن قدردانی از حمایت های نروژ از برجام و روابط خوب دوجانبه، بر اهمیت دریافت نتایج ملموس ملت ایران از حمایت های سیاسی و اقتصادی اروپا از برجام تاکید کرد.

وی با انتقاد از واکنش شتابزده بعضی از شرکت‌های اروپایی نسبت به خروج آمریکا از برجام، سیاست‌های آمریکا را محکوم به شکست خواند و فروپاشی برجام را آسیبی جبران‌ناپذیر برای جامعه جهانی برشمرد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان حفظ احترام به شئونات ملت ایران را در رأس نظام تصمیم گیری در سیاست خارجی کشور برشمرد و تاکید کرد: پایبندی به تعهدات بین المللی صرفا در یک ساز و کار متقابل امکان‌پذیر است.

صالحی همچنین یادآور شد: اعتمادسازی مهم و ضروری بوده، اما مستلزم اقدام به هنگام و موثر طرفین است و امیدواریم اروپا با درک حساسیت شرایط به اجرای تعهداتش در زمان مورد انتظار اقدام کند.

وزیر خارجه نروژ نیز حمایت کشورش از برجام را بسیار جدی توصیف کرد و خروج از آن را دارای تبعات سنگین برای ثبات و امنیت منطقه خاورمیانه، رژیم منع اشاعه و گسترش سلاح‌های هسته‌ای و بی اعتبار شدن آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواند و ابراز امیدواری کرد که حفظ برجام بتواند به عنوان تسهیل کننده حل مناقشات منطقه ای عمل کند.

کد خبر 4326627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha