پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۰۳

در سن ۷۱ سالگی

طراح تیتراژ فیلم‌های «سوپرمن» و «ماتریکس» از دنیا رفت

طراح تیتراژ فیلم‌های «سوپرمن» و «ماتریکس» از دنیا رفت

ریچارد گرینبرگ طراح تیتراژ فیلم‌های «سوپرمن»، «تسخیرناپذیران» و «ماتریکس» در سن ۷۱ سالگی درگذشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، ریچارد گرینبرگ طراح تیتراژ فیلم های «سوپرمن»، «بیگانه»، «ماتریکس» و «تسخیرناپذیران» روز ۱۶ ژوئن در خانه اش در شهر نیویورک در سن ۷۱ سالگی درگذشت.

گرینبرگ در دوران فعالیت هنری برای کارهای خلاقانه اش چندین بار نامزد جایزه شد که از جمله آنها می توان به نامزدی جایزه اسکار بهترین جلوه های ویژه بصری برای فیلم «غارتگر» (۱۹۸۸) با بازی آرنولد شوارتزنگر و نامزدی جایزه بفتا بهترین جلوه های ویژه بصری برای فیلم «زلیگ» ساخته وودی آلن اشاره کرد.

گرینبرگ به عنوان طراح تیتراژ بین سال های ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۰ استعداد و توانایی خود را در فیلم های مهمی چون «سوپرمن»، «بیگانه»، «رقص کثیف»، «تسخیرناپذیران»، مجموعه فیلم های «اسلحه مرگبار»، «دراکولای برام استوکر»، «روز استقلال»، «هفت» و «ماتریکس» به منصه ظهور گذاشت.

او کار طراحی تیتراژ را به همراه برادرش رابرت آغاز کرد. این ۲ با هم استودیوی آر/گرینبرگ را به وجود آوردند که در این همکاری ریچارد بخش هنری کار را برعهده داشت و برادرش رابرت مدیر بازرگانی بود تا این که در اوایل دهه ۹۰ پس از نامزدی جایزه اسکار، ریچارد گرینبرگ به هالیوود آمد و در آنجا به همراه بروس شلوتر استودیوی طراحی جدیدی به نام گرینبرگ/شلوتر را ایجاد کرد.

امروزه برخی از آثار هنری گرینبرگ را می توان در مجموعه‌های دایمی موزه لوور در پاریس و موزه هنرهای معاصر در نیویورک مشاهده کرد. از گرینبرگ سه فرزند به نام های جسیکا، لوک و مورگان باقی مانده است.

کد خبر 4327278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha