پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۸۵، ۱۴:۵۳

/ ارزیابی جشنواره موسیقی فجر از نگاه هنرمندان/ نوشین عقیقی:

عادت کردیم که قانع باشیم

عادت کردیم که قانع باشیم

با وجود تمام مسائل و مشکلاتی که در اجرای گروه های موسیقی ویژه بانوان در طول سال به چشم می خورد خوشبختانه در این دوره از جشنواره گروه های موسیقی بانوان حضور چشم گیری داشتند.

سرپرست گروه موسیقی یاران ضمن بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت:حضور بانوان در عرصه موسیقی همواره در نوعی خاموشی به سر برده ؛ اما خوشبختانه از آنجا که آقای روشن روان دبیر این دوره از جشنواره از اهالی موسیقی و آشنا به مسائل ومشکلات موسیقی و البته موسیقی بانوان بود به خوبی توانست از پس جشنواره بین المللی موسیقی برآید و جزء در مواردی با مشکلی مواجه نشدیم.  

"نوشین عقیقی" در ادامه به مشکلات اجرایی اشاره کرد وگفت:جدا از مسائلی که مربوط به حوزه دبیر جشنواره می شد بیست ودومین دوره از جشنواره موسیقی فجر از نظر اجرایی ضعف هایی نیز داشت. تالار فرهنگ قدیمی ترین سالن مربوط به موسیقی را با کمترین امکانات و بدون کوچکترین تبلیغات به بخش بانوان اختصاص داده و از سوی دیگر هیچ تسهیلات ویژه برای دیدن فعالیت گروه های موسیقی حاضر در جشنواره برای اهالی موسیقی قائل نشده بودند و من مجبور شدم برای همکاری  با گروه موسیقی یاران به سرپرستی افلیا پرتو بلیت تهیه کنم وبه سالن بروم و متاسفانه به دلیل نبود سهمیه ویژه ویا تخفیف نتوانستم کار گروه های دیگر را ببینم و گمان می کنم مسئول تمام این کاستی ها مسئولان جشنواره موسیقی فجرهستند ولی در نهایت عادت کردیم که قانع باشیم .

وی در ادامه به کیفیت گروه های موسیقی ویژه بانوان در جشنواره اشاره کرد وگفت:تنوع در اجرا یکی از ویژگی ها این دوره از جشنواره بود در بخش بانوان تمام گونه های موسیقی پاپ،محلی،سنتی و عرفانی وجود داشت .

"نوشین عقیقی "در پایان درباره اجرای گروه یاران گفت :هریک از گروه های موسیقی حرفی برای گفتن داشت و خوشبختانه هر گروه هم به فراخور اندیشه ای که دارد حرف خودش را زدو امیدوارم سال به سال گروه ها با کیفیت بهتری در مناسبت هایی مانند جشنواره موسیقی و یا مناسبت های مختلف حاضر شوند.  

کد خبر 432739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha