به گزارش خبرنگار مهر، سیروس شفقی ظهر جمعه در مراسم پاکداشت طبیعت که در محور توریستی کرج – چالوس برگزار شد، این حرکت را بسیار ارزشمند دانست و اظهار کرد: از همه عزیزانی که به دنبال نهادینهسازی و ترویج فرهنگ پاکداشت و پاکسازی طبیعت هستند تشکر و قدردانی میکنیم.
وی با تاکید بر اینکه هوای سالم و پاکی را که داریم همواره مدیون طبیعتمان هستیم، گفت: امیدواریم باهمت مردم بتوانیم این فرهنگ اصیل را در جامعه نهادینه کنیم.
فرماندار ویژه شهرستان کرج اضافه کرد: باید در حفظ و حفاظت از منابع طبیعی کوشا باشیم و این پاکداشت را به یک فرهنگ اجتماعی و فراگیر در جامعه تبدیل کنیم.
شفقی با مثبت خواندن این حرکت اجتماعی، گفت: برخورداری از نعمت هوای سالم و پاک را مرهون طبیعت پاک هستیم و باید بیش از پیش در جهت حفظ آن کوشا باشیم.
وی با قدردانی از دست اندرکاران این طرح اجتماعی و فراگیر، افزود: فرهنگسازی و نهادینه ساختن پاکسازی طبیعت، فکر و ایدهای جالب و ارزشمند است که باید از متولیان آن قدردانی کنیم.
فرماندار ویژه شهرستان کرج اظهار امیدواری کرد تا به همت مردم این فرهنگ اصیل همواره در جامعه تدوام داشته باشد.
گفتنی است؛ طرح پاکداشت طبیعت در چهارمین تجربه خود با استقبال چشمگیری از سوی مردم، سازمان های مردم نهاد و مسئولان همراه بود. در این مشارکت اجتماعی، زیست محیطی، علاوه بر مردم، مسئولان نیز در طرح پاکداشت طبیعت، از مسیر کندوان تا جاده گردشگری چالوس مشارکت کردند.
نظر شما