پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۰۳

فرماندار قرچک خبر داد؛

ساخت ۵مرکز فرهنگی هنری در قرچک

ساخت ۵مرکز فرهنگی هنری در قرچک

قرچک- فرماندار قرچک از ساخت ۵ مرکز فرهنگی هنری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود مرسلپور صبح شنبه در نشست صمیمی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه شهرستان قرچک اظهار داشت: بر اساس سیاست‌های دولت در سطح کشور در حوزه فرهنگ و هنر اقدامات خوبی انجام‌شده است و رویکردهای خوب دولت در این زمینه داشته است.

وی بابیان این که هنرمندان در کف جامعه هستند، افزود: هنرمندان شهرستان قرچک می‌توانند در هر زمان انتقادات خود را مطرح کنند و محدودیت در این زمینه وجود ندارد و در هر جا و هرزمانی که نیاز به همکاری باشد، تمام تلاش ما این است تا مشکلات این قشر زحمت‌کش رفع شود.

مرسلپور تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های سیاسی بنده این است که باید بعضی‌ها بدانند، هنر و جایگاه هنر کجا است، نباید یک‌بعدی فکر کرد و هنرمند تنها کسی نیست که ممیزی خاصی داشته باشد، هنرمند کسی است که ودیعه‌ای از طرف خدا به او داده‌شده است و باید به آن توجه شود.

رویکرد شهردار قرچک فرهنگی است

فرماندار قرچک خاطرنشان کرد: سال گذشته تلاش کردیم در شهرستان قرچک چند فیلم بلند و کوتاه ساخته شود و این مهم انجام شد و این فیلم‌ها به جشنواره‌های بین‌المللی رفت و اسم قرچک در آنجا مطرح شد و این اقدامات باید بیشتر در سطح شهرستان انجام شود.

وی با حمایت از شهردار قرچک که فردی باروحیه جهادی و فرهنگی است، اظهار داشت: رویکرد شهردار قرچک رویکرد فرهنگی است و با توجه به مشکلاتی که وجود دارد، برای هنر و فرهنگ اهمیت زیادی قائل است با رویکرد فرهنگی خوبی که شهردار دارد سامانه نشاط راه‌اندازی شده است و تا ماه محرم برنامه‌های متعددی در سطح قرچک انجام می‌شود و قول مساعد می‌دهیم که در تمامی مراسم‌ها از هنرمندان بومی استفاده شود.

مرسلپور گفت: مجموعه فرمانداری با کمک شهرداری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قرچک توانسته‌ایم مجوز این را کسب کنیم که جشنواره هفته فرهنگی استان تهران از تاریخ ۳ شهریور الی ۷ شهریور است در شهرستان قرچک برگزار شود.

ساخت ۵ مرکز فرهنگی هنری در شهرستان قرچک

فرماندار قرچک بیان داشت: شهرستان قرچک در حوزه هنری و اعطای تسهیلات در استان تهران رتبه اول را کسب کرد. ولی در بحث شناسایی هنرمندان هنوز مشکل وجود دارد که اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان باید برنامه‌ریزی دقیق‌تری انجام دهد.

وی افزود: مجتمع فرهنگی شهید ستاری که در حال حاضر ساختمان اداری دادسرا شده است، پیگیر هستیم که ساختمان دادسرا که در حال ساخت است هر چه زودتر به اتمام برسد تا این مجتمع فرهنگی به اصحاب فرهنگ و هنر واگذار شود.

کد خبر 4327850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha