به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی ظهر شنبه در جلسه بررسی مشکلات ارتباطی و مخابراتی شهرستان رفسنجان اظهار داشت: ارتباطات مناطق گسترده ای در استان کرمان به صورت پشتیبان تأمین نمی شود چرا که در زمانهایی که توسعه شبکه تلفن در سراسر کشور بوده است به صورت حداقلی راه اندازی شده اند و استان کرمان به دلیل پهناوری از این مسئله مستنثنی نبوده و با در نظر گرفتن حداقل هزینه ها در آن زمان طراحی شده است.
وی افزود: احداث مسیرهای فیبر نوری برای مسیرهای خصوصی برای مخابرات که به نحو کنونی اداره می شود مقرون به صرفه نیست و سالیانی است که در این حوزه سرمایه گذاری نشده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: در سه چهار سال گذشته بالغ بر ۲۰ هزار کیلومتر فیبر نوری در شرکت ارتباطات زیرساخت با هزینه دولت دایر شده و ظرفیت را برای همه دیدیم و تعرفه آن نیز سه هفته پیش نهایی شده است.
آذری جهرمی خطاب به مسئولان ذیربط در جلسه گفت: ظرفیتهایی که در استان مورد نیاز است استخراج و مسیرها مشخص شود و فعلا با یک تفاهم کلی که مخابرات زیرساخت می کند ظرفیتها را در اختیار مجموعه مخابرات قرار دهند که بتواتند سرمایه گذاری کرده و مسیرهای پشتیبان را دایر کنند.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: اگر بخواهیم ارتباطات ماندگار و پایدار در استانکرمان داشته باشیم که نیازهای آتی را برآورده کند باید توسعه شبکه فیبر نوری را انجام دهیم و این مهم باید انجام گیرد. چرا که دولت سرمایه گذاری سنگینی در این دو سه سال در این عرصه کرده و سرمایه گذاری آماده بهره برداری است. مخابرات استان باید سر این قضیه انرژی بگذارد و سر رفع تکلیف نباید برخورد کند.
آذری جهرمی در ادامه تصریح کرد: در رابطه با استفاده از ظرفیت کابلهای کارخانه کابل رفسنجان که می تواند فیبر نوری برای کشور تولید کند طبیعتاً شرایط اقتصادی پیش روی کشور به سمت استفاده افزون از فیبر نوری در سه چهار سال آینده خواهد بود.
وی ادامه داد: این موضوع بدین معناست که بازار خوبی روبروی مجموعه های داخلی کشور قرار دارد و ظرفیت مناسبی در بستر توسعه اقتصادی در حوزه آی سی تی در این شهرستان خواهد بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: در خصوص کسب و کارهای نوپا نیز در حال حاضر کار را با دانشگاه شهید باهنر پیش می بریم و اولین فاز را آغاز کردیم و امروز عصر نیز جلسه ای در این خصوص داریم طبیعتاً اگر بتوانیم مراکز دانشگاهی رفسنجان را نیز با دانشگاه شهید باهنر متصل کنیم می توانیم از این ظرفیتها و توانمندسازیهایی که آنجا حضور دارند برای رشد اشتغال استفاده کنیم.
آذری جهرمی در پایان با اشاره به مشکلات حوزه آی سی تی شهرستانهای رفسنجان و انار، اضافه کرد: اقداماتی که انجام شده باعث بهبود شرایط در رفسنجان شده البته بخشی از اقدامات همچنان باقی مانده است که با توجه به مشکلاتی در عرصه احداث سایتهای جدید بخصوص تامین برق داریم نیازمند حمایت از مدیران استانی است این مسئله را باید کمک کنند تا تامین برق سایتها را انجام دهیم. امیدوارم مابقی تعهدات در شهرستانهای رفسنجان و انار نیز به سرانجام برسد و مردم خوب این منطقه از خدماتی که دایر شده استفاده کرده و بهره مند شوند.
نظر شما