پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ تیر ۱۳۹۷، ۴:۵۳

ترامپ: «نفتا» برای آمریکا فاجعه بار بوده است

ترامپ: «نفتا» برای آمریکا فاجعه بار بوده است

رئیس جمهور آمریکا پیمان منطقه ای نفتا را برای این کشور فاجعه بار خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فاکس نیوز، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت پیمان نفتا برای کشورش فاجعه بار بوده است.

وی که در ایالت نوادا سخن می گفت مدعی شد در نتیجه اجرای این پیمان منطقه ای، آمریکا سالانه صد میلیارد دلار از دست داده است.

این در حالی است که اواسط خرداد دولت کانادا از سیاست های تجاری آمریکا به سازمان تجارت جهانی شکایت کرد. این اقدام در پی اعمال تعرفه های گمرکی برای واردات فولاد و آلومینیوم از سوی واشنگتن که مغایر با مفاد پیمان نفتا است، انجام گرفت.

کارشناسان اقتصادی می گویند این تعرفه‌ها و اقدامات تلافی‌جویانه در مقابل آنها، هر چند باعث افزایش سطح اشتغال در صنعت فولاد آمریکا و صنعت فلزات غیرآهنی (به ویژه آلومینیوم) آمریکا، با ایجاد ۲۶۳۴۶ شغل خواهد شد، اما در بخش های دیگر اقتصاد باعث از دست رفتن ۴۷۰هزار شغل می‌شود.

گفتنی است پیمان نفتا در سال ۱۹۹۴ به امضای سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک رسید و بر اساس آن تمام محدودیت های تجاری بین سه کشور از جمله تعرفه محصولات طی ۱۵ سال از بین می رود.

کد خبر 4328712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha