به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی شکری در دیدار صبح سهشنبه خود با فرماندار مهدیشهر به میزبانی دفتر وی، ضمن اشاره به وجود دو راهبرد مهم در اعزام مبلغان به مناطق محروم روستایی و کمتر برخوردار شهرستان مهدیشهر، تأکید کرد: نخستین رویکرد از این اعزام مبلغ کاهش آسیبهای اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و ... است.
وی افزود: رویکرد دوم کاهش آسیبپذیری جامعه کمتر برخوردار روستایی در مواجهه با آسیبهایی مانند اعتیاد، ماهواره، طلاق و ... است که این امر با ترویج فرهنگ دینی و آموزش مسائل مرتبط با احکام و فرایض دینی میسر میشود.
برنامههای فرهنگی و مساجد باید با محوریت روحانی باشد
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: تحقیقات نشان میدهد در روستاهای کمتر برخورداری که روحانیان استقرار دارند و فعالیتهای تبلیغی در آنها اجرا میشود، آسیبهای اجتماعی کمتر است همچنین کاهش آسیبپذیری جامعه کوچک روستایی دیگر ثمره حضور روحانیان است.
شکری افزود: از روحانیان نیز توقع داریم تا باوجود هجمه سنگین دشمنان بهخصوص در حوزه نسل جوان، برای مقابله راهکارهای عملی را متناسب با پایش شرایط هر روستا و منطقه ارائه کنند تا به نتایج خوبی دستیابیم.
وی گفت: با توجه به هجمهها و دسیسههای فرهنگی از سوی دشمنان برای نظام جمهوری اسلامی و خدشه وارد کردن به باور و اعتقادات مذهبی مردم، میبایست همه دستگاههای فرهنگی و اجرایی دستبهدست هم داده و در برابر این هجمه بایستیم.
نظر شما