پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آذر ۱۳۸۲، ۱۹:۴۲

آمريكا بار ديگر خواستار تحويل دادن اعضاي القاعده شد

ريچارد بوچر سخنگوي وزارت امور خارجه بار ديگر از ايران خواست اعضاي القاعده را كه وي ادعا كرد درتهران هستند، به اين كشور تحويل دهد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، ريچارد بوچر سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا از ايران خواست اعضاي القاعده را به اين كشور تحويل دهد، اما اظهارداشت: اين موضوع به معني مبادله اين اعضا با اعضاي گروهك منافقين نيست.
وي گفت: به عقيده ما ايران بايد تمام فعالان القاعده را به ايالات متحده آمريكا، كشورمتبوع آنها و يا يك كشور ثالث تحويل دهد تا اين افراد بازجويي شوند.
بوچر در ادامه گفت: لازم است كشورهاي ديگر به اطلاعاتي كه اين افراد در رابطه با حملات گذشته و آينده القاعده دارند، دسترسي پيدا كنند.
وي گفت : ما اطلاع يافته ايم كه ايران در سالهاي گذشته تعدادي از اين افراد را به كشورهاي ثالث تحويل داده است اما ما اطلاعاتي در رابطه با افراد بازداشت شده در ايران نداريم ولي فكر مي كنيم اين افراد از اعضاي عاليرتبه القاعده باشند.
اين اظهارات در پاسخ به شايعه هايي مبني بر اينكه ملك عبدالله دوم سعي دارد بين ايران و آمريكا ميانجيگري كند، بوده است. روزنامه الحيات امروز نوشت: با ميانجيگري ملك عبدالله قرار است ايران اسيران القاعده خود را با اعضاي گروهك تروريستي منافقين مبادله كند.
بوچر گفت: در حال حاضر سربازان آمريكايي در عراق در حال بازجويي تعدادي از اعضاي گروهك منافقين هستند.
سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا ادامه داد: آمريكا تاكنون در اين باره كه اعضا اين گروهك را با اعضاي القاعده مبادله كند، مذاكره اي نكرده است.

کد خبر 43311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha