به گزارش خبرنگار مهر، داود گرشاسبی ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه مسکن شهرستان مرند با موضوع بررسی مشکلات شهرک میلاد مرند، اظهار داشت: شهرک میلاد یک فرصت برای شهرستان مرند برای ایجاد زیرساخت و کاهش ترافیک شهری و ایجاد رفاه برای مردم است، اما با این روند فعلی به یک تهدید تبدیل می شود.
وی افزود: شهرک میلاد مازاد بر نیاز شهرستان مرند است و پیش بینی شده که برای ۲۵ سال دیگر نیز کفاف می دهد.
معاون استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: در تعاملات ما بین ادارات برای حل مشکلات شهرک میلاد مرند، با مشکل روبه رو هستیم که تبعات آن را مردم به دوش می کشند.
وی عنوان کرد: در طرح تفصیلی و جامع شهرستان مرند به دلیل وجود شهرک میلاد مرند، اجازه الحاق ۹ منطقه حاشیه نشین مرند داده نشد و تنها منطقه اردکلو به مرند ملحق شد.
فرماندار ویژه مرند خاطرنشان کرد: در گذشته با یک تصمیم اشتباه، احداث یک پروژه تجاری در مرکز شهر مرند آغاز شد با یک حساب سرانگشتی ۱۵۰ مغازه تجاری در مرکز شهر، نیازمند ۳۰۰ واحد پارکینگ است.
گرشاسبی تاکید کرد: طی ۱۵ روز آینده لوله گذاری فاضلات شهرک میلاد مرند آغاز خواهد شد.
وی عنوان کرد: روند واگذاری اسناد واحدهای مساکن شهرک میلاد مرند نیز باید طبق ماده ۲ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوبه مجلس شورای اسلامی صادر شود و مدت ۱۰ روزه می دهم تا این مشکل را حل و راهکار اجرایی را ارائه کنید.
عدم ایجاد زیرساخت ها در شهرک میلاد مرند
کوه کمری کارشناس فرمانداری ویژه مرند نیز در ابتدای جلسه اظهار داشت: پروژه انتقال فاضلاب شهرک میلاد به تصفیه خانه فاضلاب مرند به طول ۱۰ کیلومتر از چند سال گذشته آغاز شده اما با کندی به پیش می رود، سال گذشته نیز شرکت توسعه آذربایجان موفق به واگذاری مناقصه ای این پروژه نشد، پیمانکار پروژه مشخص شده اما با عدم تامین لوله فاضلاب مواجه است.
همچنین معاون فنی مهندسی شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی در این جلسه ابراز داشت: قرار نبود برای خدمات رسانی به ۲ هزار واحد شهرک میلاد مرند ۲۰ میلیارد اعتبار هزینه کنیم، البته تاکنون ۸۵ کیلومتر لوله تحویل داده ایم.
محمد خانی با انتقاد از عدم زیرساخت ها در شهرک میلاد عنوان کرد: مقرر شد نیمی از لوله گذاری فاضلاب شهرک میلاد مرند توسط شرکت آب و فاضلاب و نیمی دیگر توسط شرکت کوثر عملیاتی شود.
معاون شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در عمل به اصل ۱۳۸ قانون اساسی، سازمان ملی زمین و مسکن و راه وشهرسازی باید برای تامین زیرساخت های مسکن مهر از کمک های غیرنقدی خود استفاده کند، در این راستا با راه و شهرسازی صورت جلسه ای مصوب شد که ۵۰ میلیارد ریال کمک غیرنقدی انجام شود که از این میزان، از سال ۹۴ تاکنون یک متر مربع هم به ما تحویل نشده است.
مهندس خانی تاکید کرد: در کمتر از یک ماه دیگر یک کیلومتر لوله تحویل می شود، دو کیلومتر دیگر نیز در سال جاری تحویل داده خواهد شد.
کمک غیرنقدی جهت اتمام فاضلاب شهرک میلاد مرند
مهدی اسحقی نژاد مدیر مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی نیز گفت: از محل کمک غیرنقدی به ارزش یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان آماده تحویل به شرکت کوثر است.
وی تصریح کرد: هیات دولت ۸۸۰ میلیارد تومان از محل اوراق خزانه به وزرات نیرو اعتبار در نظر گرفته که سهم استان آذربایجان شرقی ۳۵ میلیارد تومان خواهد بود.
نظر شما