واعظ آشتیانی در گفتگو با مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: رده های مختلف سنی از لحاظ توانمندی ، فیزیک بدنی ، روحیات و... با یکدیگر متفاوت هستند و یک مربی با یک گروه سنی تمرینات بهتری خواهد داشت تا این که مجبور باشد با چند گروه تمرین کند.
وی خاطرنشان کرد: با تصمیم کمیته فنی فدراسیون مبنی بر به کارگیری مربیان مستقل برای رده های مختلف سنی خیال مربیان نیز آسوده می شود چراکه با برنامه ریزی واحد می توانند به کار بپردازند.
آشتیانی تاکید کرد: حضور پرقدرت تیم ملی بزرگسلان در مسابقات آسیایی و جهانی برای مسئولان فدارسیون بسیار مهم است و یکی از اهداف به کارگیری مربیان مستقل تقویت این تیم بوده است.
وی یادآور شد: با این کار در واقع پشتوانه های تیم ملی در رده های مختلف قوی خواهند بود و همواره این تیم حرف هایی برای گفتن خواهد داشت.
آشتیانی تصریح کرد: البته با این کار تعدادی از ملی پوشان رده های مختلف بدون مربی مانده اند که بزودی برای آنها مربیان داخلی یا خارجی استخدام می شود تا روند رو به رشد دوچرخه سواری در ایران شتاب بیشتری به خود بگیرد.
وی افزود: در انتخاب مربی، خارجی یا داخلی بودن ملاک نیست و توانمندی و سوابق مربی حرف اول را در انتخاب می زند .
رییس فدراسیون دوچرخه سواری در پایان گفت رایزنی برای به کارگیری مربیان در رده های ملی مختلف آغاز شده است.
نظر شما