به گزارش خبرنگار مهر، صبح روز چهارشنبه ۶ تیرماه به منظور تعبیه سه منبع آب در تپه هگمتانه، با لودر به جان این تپه افتادند تا گودالی حداقل به عمق سه متر و مساحت ۳۰ متر مربع در نزدیکی دو کلیسای مستقر در این تپه حفر کنند.
این در حالی است که بهرام توتونچی، مدیر پایگاه میراثی تپه هگمتانه از مصاحبه در این باره پرهیز کرد.
وی اما در توضیحاتی شفاهی تایید کرد که اجازه ضبط آن را نداد اعلام کرد که زیر این گودال قطعا آثاری از تپه هگمتانه وجود دارد و این گودال موقتی است.
توتونچی با اشاره به نیاز آب برای آبیاری فضای سبز تپه هگمتانه گفت: این منبعها برای تامین آب هگمتانه از چاههای موجود در این تپه است.
حال سئوال این است که اگر کار قانونی است چرا مدیر تپه حاضر به گفتوگو نیست و اگر نصب منبع آب در تپه هگمتانه ضروری بوده، چرا بر روی قسمتی که احتمالا بخشی از آثار تپه هگمتانه در زیر آنجا مدفون است.
تپه هگمتانه یکی از با ارزشترین تپههای باستانی ایران بوده که چندی است با بیمهریهای فراوان مواجه میشود به طوری که یک روز به بهانه راه دسترسی برای عدهای، تپه را آسفالت میکنند و یک روز با لودر به جان تپه میافتند.
طی چند روز گذشته نیز علفهای هرز این تپه از سه ناحیه دچار حریق شده که چهره زشتی به این تپه داده است و به نظر می رسد با وجود همه این اتفاقات، کسی نمیخواهد فکری برای این تپه بکند.
نظر شما