به گزارش خبرنگار مهر، در دنیای امروز، توانایی جمعآوری، تحلیل و استفاده از کلاندادهها از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی از انواع کلاندادهها، دادههای ژنومیکی است که عمدتاً با تکیه بر فناوری توالییابی نسل جدید (NGS) تولید میشود.
با پیشرفت مداوم روشهای توالییابی، هماکنون حجم وسیعی از این دادهها با سرعت زیاد تولید میشود و اغلب پژوهشگران معتقدند تحلیل و استفاده از این دادهها تاثیرات چشمگیری بر زندگی بشر خواهد داشت.
دادههای NGS کاربردهای وسیعی دارند و کاربران نهایی تحلیل این دادهها، از پژوهشگران دانشگاهی تا بالینی (پزشکی)، بیمارستانها، کلینیکها، شرکتهای دارویی، شرکتهای بیوتکنولوژی، صنایع کشاورزی و غیره را در بر میگیرد.
مرکز راهبردی فناوریهای همگرا با همکاری «ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی»، اقدام به برگزاری مسابقهای با عنوان «تحلیل داده ای » کرده است.
مسابقه «تحلیل دادههای نسل جدید توالییابی(NGS)» با هدف شناسایی و تقویت شرکتها، پژوهشگران، اعضای هیات علمی، دانشجویان و پژوهشگاههای فعال در این حوزه برگزار می شود.
این مسابقه در ۳ مرحله برگزار میشود و شرکتها، پژوهشگران، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاهها و پژوهشگاههای دارای پتانسیل و سایر علاقمندان می توانند در این مسابقه شرکت کنند.
نظر شما