پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ تیر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹

دفتر آستان قدس رضوی در قرچک افتتاح شد

دفتر آستان قدس رضوی در قرچک افتتاح شد

قرچک- دفتر آستان قدس رضوی در قرچک، با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر پنجشنبه طی مراسمی دفتر  آستان قدس رضوی در قرچک با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان افتتاح شد.

مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی استان تهران در این مراسم طی سخنانی با بیان این که در سراسر استان تهران سهمیه احداث یک فرهنگسرای رضوی تعیین شده است، گفت: با یاری خداوند و مددجویی از حضرت رضا(ع) توانستیم این دفتر نمایندگی را در این شهرستان افتتاح کنیم.

پرویز سروری در ادامه با اشاره به اینکه این آستان پل ارتباطی میان توانمندان و نیازمندان است گفت: همه مردم باید امکان خدمت دهی و خدمت گیری از آستان امام رضا(ع) را داشته باشند چنانچه تا کنون توانسته‌ایم امکان تشرف ۴۰۰۰ نفر از مردم استان تهران را به حرم مطهر امام رضا (ع) را فراهم کنیم.

وی بیان داشت: اقدامات بسیار موثری جهت یاری رسانی به نیازمندان صورت گرفته و در این راستا نباید کسی در کشور ما باشد، که به دلیل نداشتن پول به پابوس امام رضا(ع) مشرف نشده باشد.

امام جمعه قرچک نیز در این مراسم طی سخنانی گفت: با توجه به اینکه فرصت زیارت امام هشتم برای بسیاری از مردم و به خصوص نیازمندان فراهم نبوده است افتتاح این دفتر در شهرستان قرچک فرصت مغتنمی برای مردم محسوب می شود.

حجت الاسلام اسماعیلی در ادامه با بیان اینکه این نهاد ماهیت مردمی دارد و مردم داوطلبانه و افتخاری در آن فعالیت می‌کنند گفت: هیچ سنتی پسندیده تر از این نیست که توانمندان جامعه به فکر نیازمندان باشند و برای رفاه نسبی و برآورده کردن نیازهای هم‌نوعان خود قدم بردارند. امیدواریم با افتتاح و راه اندازی این مکان روز به روز به تعداد افراد خیر جامعه افزوده شود و شاهد این باشیم که نیازمندان نیز از رفاه برخوردار شده اند.

کد خبر 4333372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha