پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ دی ۱۳۸۵، ۱۱:۲۳

روابط دینی دانش آموزان بریتانیا گسترش می یابد

روابط دینی دانش آموزان بریتانیا گسترش می یابد

دولت بریتانیا با هدف بهبود روابط بین ادیان کارگاه عکاسی تشکیل داده تا ارتباط میان پیروان ادیان مختلف در این کشور اروپایی را بهبود بخشد، دانش آموزان این کارگاه که از مدارس دینی بریتانیا انتخاب شده اند سعی دارند دین خود را به دیگران شناسانده و در راستای از بین برده سوء باورها تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، گابریل لوب برگزار کننده این کارگاه عکاسی گفت: مشاهده فعالیت شرکت کنندگان در این گردهمایی ها، مطرح کردن پرسش و ارائه پاسخ، هر فردی را تحت تأثیر قرار می دهد.

این کارگاه دانش آموزانی را از پنج مدرسه دینی گردهم جمع کرده و آنها را ترغیب می کند تا از هنر عکاسی با هدف تعمیق درک دینی سود برند.

به شرکت کنندگان این کارگاه، هنر عکاسی آموزش و از آنها خواسته شده زندگی خود را به واسطه تهیه عکس، مستند کنند.

دانش آموزان قصد دارند پس از شرکت در این کارگاه، تا پایان سال تحصیلی نمایشگاه مشترکی از عکسها و تصاویر خود تهیه کنند. آنها یک بار در هر ترم تحصیلی در یکی از این پنج مدرسه دینی گردهم جمع می شوند تا با گروه هایی که اعضای آن را پیروان ادیان مشترک تشکیل می دهند، همکاری کنند.

گروه های دانش آموزی طی این گردهمایی ها به بحث درباره این امر می پردازند که چگونه یک تصویر ساده می تواند از دیدگاه تماشاگران دارای تعابیر مختلفی باشد.

اسپنسر لوئیس از مدرسه یهودیان شاه سلیمان گفت: این پروژه تصویری فرصت مناسبی بود تا دانش آموزان اطلاعات دست اولی را درباره دین یکدیگر بدانند. هدف از این پروژه همان اقداماتی است که مدارس باید در مورد دانش آموزان صورت دهند تا کودکان با چگونگی زندگی دیگران آشنا شده و باورهای نادرست میان نسلی که همین دانش آموزان آنها را تشکیل می دهند از بین برود.

منتقدان اظهار می دارند که حدود 7 هزار مدرسه دینی در بریتانیا وجود دارد که اکثر آنها را فرقه های بزرگ مسیحیت تشکیل داده اند، اما این مدارس دینی چندان هم رویکرد خود را بر اشاعه تساهل و عدم تبعیض نژادی قرار نداده اند.

سال گذشته دولت بریتانیا تلاش کرد یک چهارم از جمعیت هر مدرسه دینی را از پیروان سایر ادیان انتخاب کند، اما این تلاشها بی نتیجه ماند، اما در مقابل رهبران ادیان بزرگ بریتانیا متعهد شدند اطلاعاتی درباره ادیان دیگر به دانش آموزان خود ارائه و اشاعه انسجام جوامع را مد نظر داشته باشند.

کد خبر 433363

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha