۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۲:۲۸

مدیرکل هنرهای نمایشی در گفتگو با مهر:

نباید به تئاتر شهر نگاه خصوصی داشت/ دلیل تسویه نشدن مطالبات فجر

نباید به تئاتر شهر نگاه خصوصی داشت/ دلیل تسویه نشدن مطالبات فجر

مدیرکل هنرهای نمایشی درباره پرداخت مطالبات جشنواره سی و ششم تئاتر فجر، مستقل شدن مجموعه تئاتر شهر و وضعیت حریم این مجموعه توضیحاتی را ارایه داد.

شهرام کرمی مدیرکل هنرهای نمایشی درباره وضعیت پرداخت مطالبات سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر که قرار بود تا پایان خرداد انجام شود به خبرنگار مهر گفت: با وجود پیگیری های مکرر من و تلاش معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تا این لحظه اعتباری برای پرداخت مطالبات سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر دریافت نکرده اییم در نتیجه نتوانسته ایم طبق وعده قبلی تا پایان خرداد مطالبات جشنواره را تسویه کنیم.

وی اظهار کرد: تلاش می کنیم هر چه زودتر اعتباری را دریافت و مطالبات جشنواره تئاتر فجر سی و ششم را پرداخت کنیم.

کرمی درباره این موضوع که آیا برنامه ای برای مستقل بودن مجموعه تئاتر شهر در بخش برنامه ریزی و فعالیت در نظر دارد یا نه؟ توضیح داد: سال ها است که تئاتر شهر با یک ساختار مشخص در حال اداره است و تمام مدیران قبلی سعی کردند با استفاده از انجمن هنرهای نمایشی و کمک های وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی، شرایط اجرایی آثار نمایشی در این مجموعه را تسهیل کنند و در حال حاضر بخش عمده بودجه اداره کل هنرهای نمایشی نیز به مجموعه تئاتر شهر تخصیص پیدا می کند.

وی یادآور شد: در مقطعی بحث خصوصی سازی مجموعه تئاتر شهر و اینکه این مجموعه به مانند بنیاد رودکی می تواند تبدیل به موسسه ای خصوصی شود، مطرح بود ولی همان زمان بسیاری از مدیران و هنرمندان معترض شدند. من هم معتقد بودم نگاه مستقل داشتن در مجموعه تئاتر شهر خوب است ولی این مجموعه نباید نگاهی خصوصی و صرفا درآمدزا داشته باشد زیرا آسیب‌زننده است.

مدیرکل هنرهای نمایشی که به تازگی سعید اسدی را به عنوان رییس مجموعه تئاتر شهر منصوب کرده است، اظهار کرد: باید تلاش کنیم میزان اعتبار تئاتر شهر بیشتر و روند تخصیص اعتبارات به آن را تسهیل کنیم زیرا این روند می تواند بهتر از نگاه خصوصی داشتن، مؤثر باشد. البته خوب است که بخش خصوصی را برای بالا بردن خدمات ارایه شده از سوی مجموعه تئاتر شهر به هنرمندان و مخاطبان تئاتری فعال کنیم.

کرمی تاکید کرد: مجموعه تئاتر شهر قرار است حامی هنرمندان باشد و نگاه درآمدزایی به آثار و هنرمندان نداشته باشد. خدمات اداری و فنی تئاتر شهر به عنوان بزرگترین مجموعه حرفه ای تئاتر ایران نیاز به توجه بیشتری دارد لذا باید خدمات در مجموعه تئاترشهر را تسهیل کنیم و توجه به مخاطب سرلوحه کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: انتخاب آثار در مجموعه تئاتر شهر می تواند به شیوه مشورتی یا همان شورای هنری باشد زیرا باید پاسخگوی انبوهی از درخواست های هنرمندان تئاتر باشد. خوشبختانه دکتر سعید اسدی ایده های خوبی دارد و خیلی نظام مند است و معتقد است با برنامه ریزی باید پیش رفت.

این مدیر تئاتری اظهار امیدواری کرد مجموعه تئاتر شهر روند رو به جلوی گذشته را ادامه دهد زیرا پویاتر شدن این مجموعه می تواند باعث پویاتر شدن تئاتر ایران شود.

کرمی در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت حریم مجموعه تئاتر شهر، اظهار کرد: چهارراه ولیعصر یکی از شلوغ ترین نقاط شهر تهران است. مجموعه تئاتر شهر در جوار یک بوستان شهری است و با وجود ایستگاه های مترو و اتوبوس، یک زیرگذر پرتردد و مکان های تجاری، آن منطقه بسیار پر رفت و آمد است. البته خوشبختانه شهرداری منطقه طرح جامع و کامل گذرگاه فرهنگ و هنر از چهارراه ولیعصر تا خیابان استاد شهریار را دارد که در شورای شهر هم تصویب شده است.

وی تاکید کرد: اگر این اتفاق بیفتد تاثیر بسزایی روی شرایط محیطی مجموعه تئاتر شهر خواهد داشت.

مدیرکل هنرهای نمایشی در پایان سخنان خود تصریح کرد: امکان اجرایی مشخص کردن حریم مجموعه تئاتر شهر عملا موجود نیست اما گذرگاه فرهنگ و هنر به مرور زمان کمک می کند تا محیط و بافت پیرامون مجموعه تئاتر شهر نیز هویت فرهنگی و هنری پیدا کند.

کد خبر 4333996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha