ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سه هزار هکتار از اراضی کشاورزی به تجهیزات آبیاری نوین مجهز می شوند، اظهار داشت: این اراضی تا پایان سال به تجهیزات آبیاری نوین مجهز می شوند.
وی عنوان کرد: ۱۱۶ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری نیازمند تجهیزات ابیاری نوین هستند.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: توسعه تجهیزات آبیاری نوین در اراضی کشاورزی نقش مهمی در کاهش مصرف آب و حفط منابع آب زیرزمینی دارد.
مصرف اب در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری کاهش می یابد
وی با اشاره به اینکه مصرف اب در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری کاهش می یابد، بیان کرد: توسعه تجهیزات آبیاری نوین در اراضی کشاورزی موجب افزایش راندمان تولید می شود و درآمد کشاورزان افزایش می یابد.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: خشکسالی و کاهش بارش ها موجب افت سطح منابع آب زیرزمینی در چهارمحال و بختیاری شده است.
وی بیان کرد: باید الگوی کشت در چهارمحال و بختیاری تغییر یابد و از کشت گیاهان با نیاز آبی کم بهره گرفت.
نظر شما