پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ دی ۱۳۸۵، ۱۴:۳۴

/ تمرینات پرسپولیس آغاز شد/

حمید استیلی در کارگران حضور نیافت

حمید استیلی در کارگران حضور نیافت

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در حالی از امروز با حضور 14 بازیکن آغاز شد که غیبت حمید استیلی تعجب حاضرین را در پی داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از استراحتی هفت روز تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس مجددا از امروز آغاز شد.

در حالی که 14 بازیکن برای شرکت در تمرین به ورزشگاه کارگران آمده بودند غیبت نفرات ملی پوش، بازیکنان تیم فوتبال امید کشورمان و نفراتی چون الونگ الونگ، رابرت ساها ، صلاح حسن ، مهرزاد معدنچی و حمید استیلی کاملا مشهود بود.

تمرین امروز از ساعت 10:30 با دویدن دور زمین و گرم کردن آغاز شد. پس از آن بازیکنان به مدت یک ساعت کار با توپ انجام دادند و با پرسینگ و مرور مسائل تاکتیکی به کار خود خاتمه دادند.

کریم باقری و فراز فاطمی با رهایی از بند مصدومیت کنار سایر بازیکنان تمرین کردند. محمد رضا مامانی و داو سیدعباسی نیز گرچه سلامتشان به طور کامل از سوی کادر فنی تایید نشده بود اما با نظر دنیزلی به تمرینات تیمی وارد شدند.

در اواسط تمرین ابوالفضل حاجی زاده در محل تمرین حضور یافت و پس از دقایقی گفتگو با مصطفی دنیزلی وی را از وضعیت خود آگاه کرد.

رضا جلالی بازیکن تیم فوتبال استقلال دزفول به صورت آزمایشی در تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس حضور یافت تا در صورت تایید دنیزلی با این تیم قرارداد امضا کند. اما وی نتوانست نظر مثبت سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس را جلب کند و پرونده حضورش در تیم فوتبال پرسپولیس بسته شد.

فرزاد آشوبی با 30 دقیقه تاخیر در محل تمرین حضور یافت و از سوی دنیزلی با تنبیه مواجه شد.

تیم فوتبال پرسپولیس تا روز سه شنبه هفته جار تمرینات خود را در ورزشگاه کارگران پیگیری می کند و پس از آن برای برپایی اردوی آماده سازی عازم امارات می شود.

مهرداد اولادی امروز با حضور در تمرینات تیمش از مصطفی دنیزلی خواست با حضور وی در تمرینات تیم فوتبال امید موافقت کند اما خواسته وی از سوی سرمربی ترکیه ای پرسپولیس مورد موافقت واقع نشد. دنیزلی به اولادی تاکید کرد باید با پرسپولیس تمرین کند و تیم را در اردوی امارات همراه باشد.

کد خبر 433485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha