پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۹۷، ۸:۳۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

برگزاری جشن گلریزان مجمع خیرین ازدواج همدان در زورخانه

برگزاری جشن گلریزان مجمع خیرین ازدواج همدان در زورخانه

همدان - رئیس مجمع خیرین ازدواج همدان از برگزاری جشن گلریزان مجمع خیرین ازدواج همدان در زورخانه پهلوان علی میرزا خبر داد.

اسدالله ربانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: جشن گلریزان ازدواج زوج های جوان به مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و زور خانه ای و با همکاری  اداره کل ورزش و جوانان استان، شورای شهر همدان، فرمانداری همدان؛ مجمع خیرین ازدواج؛ مجمع امورصنفی همدان و هیئت ورزش های پهلوانی و زورخانه ای برگزار می شود.

اسداله ربانی مهر گفت: مجمع خیرین ازدواج بیش ازیک سال است که تشکیل شده و با کمک خیرین فعالیت های خوبی در زمینه خدمت به زوج های جوان داشته است.

رئیس مجمع خیرین ازدواج اضافه کرد: طی یک سال ونیم اخیر حدود ۹۰ جهیزیه و ۱۱۰مورد وام قرض الحسنه به زوج های جوان پرداخت شده و در جشن گلریزان قبلی که با همکاری هتل باباطاهر؛ اصناف و فرمانداری برگزارشد کمک های خوبی به ازدواج جوانان شد.

ربانی مهر اضافه کرد: متاسفانه زوج هایی هستند که سه سال است ازدواج کرده اند و برای تشکیل خانواده مشکل دارند و با کمک خودمان می توانیم در این امر خیر مشارکت و در زمینه حل مشکلات و آغاز زندگی مشترک زوج های جوان به آنان کمک کنیم.

وی گفت: جشن گلریزان زوج های جوان ۱۱ تیر از نمازمغرب وعشا در زورخانه پهلوان علی میرزا برگزار می شود و هدف از انتخاب زورخانه برای این امر خیر جایگاه فرهنگی ورزش زورخانه و روحیه جوانمردی و انسان دوستانه در فضای زورخانه و تناسب آن با امر خیر  و خداپسندانه ازدواج است.

کد خبر 4335990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha