پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۸

نماینده تام الاختیار وزیر در ستاد آنفلوآنزای حاد پرندگان کشور:

ستاد مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استانها تشکیل می شود

ستاد مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استانها تشکیل می شود

قزوین- نماینده تام الاختیار وزیر جهاد کشاورزی درستاد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان کشور گفت: ستاد مقابله با آنفلوآنزای حاد پرندگان در استانها به ریاست استانداران تشکیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر قانعی روز پنجشنبه در دیدار با فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و حمید زینالی مدیرکل دامپزشکی استان اظهار کرد: روند آنفلوآنزای حاد پرندگان طی سال ۹۴ تا ۹۶ در کشور رو به گسترش بوده و در این سالها در کنار خسارات مالی، مشکلات اشتغال و اقتصادی زیادی را نیز به دنبال داشته است.

قانعی تصریح کرد: با همفکری و همکاری دستگاههای اجرایی اقدامات شایسته و به موقعی برای کنترل و مبارزه با این بیماری انجام شد و موفقیتهای خوبی هم داشتیم.

وی یادآورشد: سال گذشته ۱۲ استان در کشور درگیر بیماری آنفلوآنزای مرغی بود که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری هماهنگی بین همه دستگاههای اجرایی انجام شد.

۱۲ درصد تخم مرغ کشور در استان قزوین تولید می شود

فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در این نشست گفت: ۱۲درصد تخم مرغ کشور در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین تامین می شود و این میزان تخم مرغ در ۷۰ واحد مرغ تخمگذار به ظرفیت بیش از ۸ میلیون قطعه تولید می شود.

به گفته وی، سالانه بیش از ۶۵ هزار تن تخم مرغ در واحدهای استان قزوین تولید به بازار مصرف عرضه می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: استان قزوین بستر مناسبی در صنعت دام و طیور دارد و سالانه بیش از ۶۰ هزار تن گوشت مرغ در واحدهای طیور این استان تولید می شود.

خمسه بیان کرد: سال گذشته در زمینه بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان اقدامات خوبی در استان انجام شد تا این بیماری کنترل و به موقع پیشگیری شود.

وی اضافه کرد: متاسفانه در سال گذشته استان در موضوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان خسارت زیادی را متحمل شد که همکاری و تعامل خوب دامپزشکی و دستگاههای اجرایی موجب شد اقدامات مناسب و به موقعی برای جلوگیری از گسترش این بیماری در محدوده استان صورت گیرد.

خمسه یادآورشد: دامپزشکی استان نیروهای متخصص بسیار خوبی دارد که می تواند تجربیات خود را به استانهای دیگر کشور نیز منتقل کرده و خدمت رسانی کند.

وی تاکید کرد: باتدابیر اندیشیده شده بین جهادکشاورزی و دامپزشکی امیدواریم کمترین خسارت را در بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان در استان داشته باشیم.

کد خبر 4339229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha