به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اسلامیه در نشست خبری که بعدازظهر امروز برگزار شد ، گفت: قرار است در آستانه 27 دی ، روز ملی پژوهش از معلمان پژوهنده تقدیر شود.
وی اظهار داشت: 33 هزار طرح به مرکز پژوهشگاه آموزش و پرورش ارسال شده که این طرح ها از مناطق 710 گانه آموزش و پرورش جمع آوری شده است.
سرپرست پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش افزود: از میان طرح هایی که به پژوهشگاه آموزش و پرورش ارسال شده ، 198 طرح به عنوان طرح های برتر ، 64 طرح به عنوان طرح کشوری و 9 طرح به صورت ملی پذیرفته شده است که از این طرح ها طی برگزاری مراسمی در سالن حجاب در 27 دی ماه تقدیر خواهد شد.
وی با بیان اینکه علاوه بر آن 3 پژوهشگر برتر نیز انتخاب شده اند ، گفت: طرح های این پژوهشگران به علت داشتن قابلیت اجرایی بودن با ارسال به وزارت علوم ، مورد تقدیر قرار می گیرد.
سرپرست پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با بیان اینکه ممکن است تعداد معلمان پژوهنده از 9 به 13 نفر افزایش یابد ، گفت: همچنین پژوهشگری نیز که طی یک سال 23 مقاله در اسناد ملی پژوهشی دنیا به ثبت رسانده است نیز به عنوا ن پزوهشگر چهارم مورد تقدیر قرار می گیرد.
نظر شما