پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۳۷

قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور:

عرصه های جدید وقف در جامعه باید شناسایی شوند

عرصه های جدید وقف در جامعه باید شناسایی شوند

ایلام - قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اینکه آشنایی مردم با آثار فرهنگ وقف در جامعه بیشتر شده است، گفت: عرصه های جدید وقف در جامعه باید شناسایی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا عابد روز شنبه در مراسم معرفی مدیرکل جدید اوقاف و امور خیریه استان ایلام اظهار داشت: یکی از سفارشات موکد ائمه اطهار (ع) حفظ و ترویج فرهنگ وقف در جوامع و میان مسلمانان است.

وی افزود: عموم مسلیمان و به ویژه افراد دارای تمکن مالی می توانند از طریق وقف دارایی های خود در جامعه کمک به برطرف کردن نیازهای مردم و بویژه افراد نیازمند کمک کنند.

قائم مقام اوقاف و امور خیریه گفت: در دنیای امروز نیز لزوم گسترش این فرهنگ بیش از پیش مشاهده می شود ولی در کنار وقف های سنتی باید با بررسی نیازهای هر منطقه بتوانیم برای شرایط جدید نیز برنامه ریزی کنیم.

عابد ادامه داد: مبنای کار این سازمان توسعه ارتباط، هماهنگی، ایجاد وحدت، انسجام و دفاع از آرمان های انقلاب، امام راحل و مقام معظم رهبری است و امیدواریم همواره این راه ادامه پیدا کند.

وی یادآور شد: توجه هرچه بیشتر مردم و مسئولان نسبت به ترویج و تبلیغ فرهنگ وقف در جامعه ضروری است و ترویج فرهنگ وقف و شناساندن آن به مردم امری محوری و مهم است.

اربعین یکی دیگر از ظرفیت های برجسته این استان است

وی تاکید کرد: هدف این سازمان در چارچوب کاری اداری و جهادی است که بعد جهادی آن به معنی عبور از موانع و کوچک کردن آنها است و وحدت و انسجام نیز نقطه طلایی آن است.

عابد با بیان اینکه استان ایلام دارای ظرفیت های خوبی است، گفت: یکی از برجسته‌ ترین خصوصیات این استان حماسه حضور در هشت سال دفاع مقدس و نقش تاثیرگذار آن در پیروزی انقلاب اسلامی است.

قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اربعین را یکی دیگر از ظرفیت های برجسته این استان اعلام کرد و افزود: با وجود روحیه تعامل در این استان شاهد شکوفایی روحیه داوطلبی، رضایتمندی و فراهم کردن محیط مناسب برای زائران هستیم.

عابد تاکید کرد: توسعه عرصه های جدید وقف متناسب با نیاز هر منطقه موضوع بسیار مهمی است و برنامه ریزی و تلاش در آبادانی موقوفات تاثیرگذار و باید در دستور کار مدیران استانی قرار گیرد.

در این آیین از زحمات حجت الاسلام شهیدی فر قدردانی و حجت الاسلام مرتضی عزیزی به عنوان مدیر جدید اوقاف و امور خیریه استان ایلام معرفی شد.

کد خبر 4340744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha