پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ دی ۱۳۸۵، ۱۰:۳۵

انتشار تصویری منسوب به پیامبر(ص) توزیع یک نشریه فرانسوی را ممنوع کرد

تونس، مصر و ترکیه توزیع یک مجله فرانسوی که هر دو ماه یکبار منتشر می شد را به علت انتشار تصویری که آن را به پیامبر اسلام (ص) نسبت داده، ممنوع کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، مقامات سه کشور تونس، مصر و ترکیه اظهار داشتند شماره ژانویه – فوریه مجله "Historia Thématique" تصویری را منتشر کرده که آن را به حضرت محمد(ص) نسبت داده است، درحالی که بر اساس قوانین اسلام هرگونه تصویر نگاری از پیامبر اسلام ممنوع بوده و اقدام به این کار تحریک حساسیتهای دینی مؤمنان تلقی می شود.

این تصویر برای مقاله ای با محوریت بنیادگرایی و عنوان " ادیان بزرگ با شیاطین قدیمی خود مبارزه می کنند" منتشر شده است.

در ماه دسامبر سال 2005، روزنامه دانمارکی "یولند پستن" کاریکاتورهای اهانت آمیزی درباره پیامبر نور و رحمت اسلام (ص) منتشر کرد که این امر موجبات خشم مسلمانان و انتقادات بین المللی را فراهم کرد، انتشار مجدد این کاریکاتورها در بسیاری از نشریات اروپایی منجر به تظاهرات گسترده مسلمانان سراسر جهان شد.

به دنبال وقوع بحران کاریکاتورها ، یک گروه از علمای مسلمان سازمان بین المللی، صندوقی را در راستای حمایت از پیامبر اسلام تشکیل دادند تا از اهانتها و تلاشهای غربیان در راستای تاریک جلوه دادن چهره پیامبر(ص) و اسلام در غرب جلوگیری شود.

این بحران باعث شد بسیاری جوامع اقلیت اسلامی در کشورهای غربی ستادهای محلی را به منظور افزایش آگاهی از ویژگیهای حضرت محمد(ص) تشکیل دهند.

پیربارون دبیر تحریریه این مجله گفت: ممنوعیت توزیع مجله (Historia Thématique) نقض آزادی بیان است.

این در حالی است که بسیاری از غربیان آزادی بیان را دستاویزی برای تحریک حساسیتهای دینی مؤمنان جهان قرار داده اند.

کد خبر 434155

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha