پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۳

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان جنوبی:

۲۸۲ میلیارد تومان تعهدات تأمین اجتماعی خراسان جنوبی پرداخت شد

۲۸۲ میلیارد تومان تعهدات تأمین اجتماعی خراسان جنوبی پرداخت شد

بیرجند- مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: ۲۷۰ میلیارد تومان تعهدات بلندمدت و ۱۲ میلیارد تومان تعهدات کوتاه مدت به بیمه شدگان طی سال گذشته پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید درویشی صبح سه شنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: بخش بیمه‌ای با ۹ شعبه اصلی و ۹ شعبه اقماری در استان ارائه خدمت می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۶ هزار نفر بیمه‌شده اصلی داریم، افزود: همچنین ۱۶ هزار و دو نفر مستمری‌بگیر از خدمات این سازمان استفاده می کنند.

درویشی با بیان اینکه ۴۷ درصد از جمعیت خراسان جنوبی تحت پوشش بیمه هستند، اظهار کرد: این میزان ۷۰ درصد از جمعیت شهری را شامل می شود.

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: طی سال گذشته ۲۷۰ میلیارد تومان تعهدات بلندمدت به بازنشستگان و بازماندگان از کار پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه ۱۲ میلیارد تومان در تعهدات کوتاه مدت پرداخت شده است، افزود: ۱۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به مقرری بگیران بیمه بیکاری پرداخت شده است.

درویشی بیان کرد: طی سال گذشته ۶۰ میلیون تومان به عنوان غیر شمول اعم از درمان و تحصیل به بازنشستگان جامعه هدف پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه همچنین ۴۰۰ میلیون تومان وام  قرض‌الحسنه پرداخت شده است، اظهار کرد: اعزام بازنشستگان به مشهد مقدس و کسب رتبه برتر در نماز، عفاف و حقوق شهروندی از دیگر موفقیت‌های این سازمان بوده است.

درویشی با اشاره به پروژه‌های عمرانی این اداره کل بیان کرد: ایجاد شعبه اقماری برای شمال شهر بیرجند از مهم‌ترین پروژه‌ها بوده که تا ۲۵ تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ایجاد ساختمان اداری در عشق‌آباد و ایجاد ساختمان اداری در شهرستان بشرویه را از دیگر پروژه‌های در دست اقدام دانست.

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین توسعه فیزیکی شعبه دو بیرجند در دستور کار بوده که تا پایان سال جاری محقق خواهد شد.

درویشی با اشاره به الکترونیکی شدن خدمات تأمین اجتماعی بیان کرد: ثبت اطلاعات بیمه‌شدگان در پرونده‌های الکترونیک در تمام شعبه‌ها به جز شعبه یک بیرجند به پایان رسیده است.

کد خبر 4342827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha