به گزارش خبرنگار مهر، حمدالله خواهش نیک ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با برنامه ریزیهای انجام شده همه تلاش ما بر این است که در فعالیتهای سوادآموزی در همه بخشها کیفی بخشی انجام شده و این امر سبب تحول و رشد مطلوب شود.
وی بیان داشت: این فعالیتها همواره مورد ارزیابی و سنجش قرار می گیرند و شاخصهایی نیز در این راستا تعریف می شود.
خواهش نیک افزود: در این ارزیابیها مستندات مجموعه سوادآموزی استان مورد بررسی قرار گرفته تا برنامه ها با کیفیتی مطلوب و پیشرفته به متقاضیان ارائه شده و نتایج مطلوبی نیز به همراه داشته باشد.
وی تصریح کرد: در این راستا واحد ارزیابی عملکرد فعال است و در کمیسیونها و کارگاههای آموزشی، امتحانات مربوط به سوادآموزی و بازدیدها کارگروه بهبود کیفیت حضور مستمر و بهینه دارد.
خواهش نیک فعالیت این گروه را نظارت بر استعلام برای بی سوادی، نظارت بر توزیع حجم ابلاغی سوادآموزی، نظارت بر مسئولان سوادآموزی و بازدیدهای مستمر، نظارت بر امتحانات، نظارت بر شروع و نحوه آموزش، تحقق ساعات تدریس و دوره آموزشی برای آموزش دهندگان عنوان کرد.
وی افزود: نظارت مستمر با مشارکت ارزیابان حوزه های ارزیابی عملکرد و حراست از فعالیتها انجام می شود و نتیجه نیز در کارگروه بهبود کیفیت ارائه می شود.
نظر شما