پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۲۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۳:۱۷

رئیس مرکز بهداشت خوزستان هشدار داد:

استنشاق دود ناشی از آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم مضر است

استنشاق دود ناشی از آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم مضر است

اهواز - رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: استنشاق دود ناشی از آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم برای بیماران ریوی مضر است.

شکرالله سلمان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه دودزدگی عوامل حاد و یا دراز مدت دارد، اظهار کرد: در عوارض حاد برخی افراد که دارای ریه حساس بوده و استعداد بیماری‌های ریوی دارند، ممکن است دچار حمله حاد تنفسی شوند.

وی افزود: افرادی که دچار این حمله فوق می شوند به درمان فوری نیاز دارند و اگر مورد درمان قرار نگیرند، حیات آنها به خطر می افتد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: کسانی که زمینه بیماری قلبی دارند نیز به دلیل دودزدگی ممکن است دچار حمله قلبی شوند.

سلمان زاده بیان کرد: عوارض دراز مدت دودزدگی هم منجر به افزایش حساسیت های تنفسی می شود و افراد در درازمدت دچار آسم و تحریک پذیری دستگاه های تنفسی می شوند.

وی با بیان اینکه این افراد در آینده مستعد ابتلا به بیماری های مزمن ریوی و عفونت های ریوی خواهد شد، گفت: چنین افرادی در نهایت به دنبال تماس های بعدی دچار حملات حاد تنگی نفس می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، طی روزهای اخیر شهرهای مختلف از جمله هویزه، سوسنگرد، بستان و اهواز دودهای حاصل از آتش سوزی تالاب هورالعظیم را استنشاق کردند.

کد خبر 4344036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha