پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۲۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۹:۱۸

معاون سیاسی انتظامی فرماندار ورامین تاکید کرد؛

لزوم ورود بخش های فرهنگی به حوزه حجاب و عفاف ورامین

لزوم ورود بخش های فرهنگی به حوزه حجاب و عفاف ورامین

ورامین- معاون سیاسی انتظامی فرماندار ورامین با اشاره به اینکه فعالیت در زمینه حجاب نیاز به افراد متخصص و متعهد دارد، گفت: لازم است در حوزه عفاف و حجاب ورامین بخش های فرهنگی ورود کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی سعیدیان عصر چهارشنبه با حضور در آئین حجاب و عفاف که با حضور نمایندگان بانوان ادارات ورامین، در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: در جامعه امروز، پوشش گروهی از جوانان به هر دلیلی مناسب نیست و آن ها تمایلی برای پوشش مناسب نشان نمی دهند.

وی گفت : این افراد با سوالات متعددی روبرو هستند و این وظیفه متولیان فرهنگی جامعه است که برای پرسش های آنان، جواب های قانع کننده داشته و در دل آنان نفوذ کنند.

سعیدیان تأکید کرد: در حوزه حجاب و عفاف، کسانی که برای تبلیغ و تشویق افراد به حفظ حجاب فعالیت می کنند، خود باید با باور قلبی، حجاب را پذیرفته باشند و به آن تظاهر نکنند.

معاون سیاسی انتظامی فرماندار ورامین بیان داشت: فعالیت در زمینه حجاب و عفاف یک کار کاملا فرهنگی است و نیاز به استفاده از افراد متخصص و متعهد دارد و در ورامین نیز افراد متخصص و فرهنگی به این موضوع ورود کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم حفظ حجاب در ادارات ، نهادها و اصناف گفت: ضوابط اداری ، اخلاقی و شرعی به ما تکلیف می کند زنان کارمند در ادارات و مراجعان آنها تا حد متعادل پوششی را که عرف جامعه اسلامی است، رعایت کنند.

کد خبر 4344400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha