پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۳:۰۳

وزیر ارتباطات در شیراز:

گوشی ریجستری شده آن سوی آب نداریم

 گوشی ریجستری شده آن سوی آب نداریم

شیراز- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: چیزی به نام گوشی ریجستری شده آن سوی آب نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی ظهر پنجشنبه در حاشیه افتتاح طرح های مخابراتی استان فارس در جمع خبرنگاران پیرامون گوشی هایی که وارد کشور می شوند، افزود: برخی از گوشی ها به عنوان بار همراه مسافر وارد و ثبت می شوند و به فروش می رسند که دلیل این موضوع به نظر می رسد عدم اتصال مناسب سیستم گذرنامه نیروی انتظامی به سامانه ثبت تلفن همراه است.

وی با تاکید بر اینکه عمدتا برای بار همراه مسافر باید بتوان از نیروی انتظامی استعلام کرد، افزود: در این باره درخواست های مکرری از نیروی انتظامی داشتیم که از سمت ستاد کل نیروهای مسلح دستورات اجرایی اکیدی آمده، اما متاسفانه در زیر مجموعه نیروی انتظامی این موضوع متوقف مانده و این خدمات به شکل مناسب برای طرح ثبت تلفن همراه داده نمی شود.

آذری جهرمی، تصریح کرد: ما انتظار داریم نیروی انتظامی که مسئولیت مهمی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا دارد در این زمینه همکاری کند و بتوانیم این کمبودی که وجود دارد را مرتفع سازیم.

کد خبر 4344873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha