به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کشاورز قاسمی روز شنبه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: در فضای بسیار سخت و دشوار تولید در کشور نباید با رفتارهای سلیقه ای فشار دیگری به تولیدکننده وارد کنیم.
وی بیان کرد: مشکلات نوسان ارز، تامین مواد اولیه، رکود بازار فروش، تسهیلات گران بانکی و دهها مشکل دیگر به حد کافی به تولیدکننده فشار وارد کرده و منطقی نیست با قوانین و یا آیین نامه های جدید بار دیگر فشاری به کارآفرینان وارد کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی قزوین یادآورشد: در گذشته قانون ممنوعیت استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری به صورت زمینی محاسبه شده بود و قزوین هم از این معافیت برخوردار بود و امروز که هزاران واحد در استان مستقر شده اند تعریف شعاع هوایی موجب بروز مشکلاتی برای واحدهای سمتقر درشهرک های صنعتی شده است.
کشاورز قاسمی تصریح کرد: قزوین هم باید مانند استانهای قم و سمنان از اعمال بخشنامه های جدید مستثنی شود در غیر این صورت ورود سرمایه گذاران جدید و طرح های توسعه با مشکلات جدی مواجه می شود.
وی اظهارداشت: اگر دولت در حمایت از تولید جدی است باید در تصمیم گیریها هم منطقی رفتار کند تا موجب بی اعتمادی تولید کننده نشود.
رئیس اتاق بازرگانی قزوین تصریح کرد: فضای کسب و کار در کشور نگران کننده است و باید مسئولان در رده ملی در رفع موانع تولید به صورت جدی همت کنند.
نظر شما