۲۵ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۵۰

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها:

برای نابودی منابع طبیعی سبقت گرفته ایم/ حریق ها انسانی و سهوی است

برای نابودی منابع طبیعی سبقت گرفته ایم/ حریق ها انسانی و سهوی است

ساری - فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور اقدامات بی رویه، نگاه خسارت گونه برجان و پیکره منابع طبیعی را آسیب زا دانست و گفت: برای نابودی منابع طبیعی سبقت گرفته ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ قاسم سبزعلی پیش ازظهر دوشنبه در جلسه روز جنگلبان در ساری با بیان اینکه فرهنگ منابع طبیعی به معارف عمومی باید مبدل شود گفت: در حوزه منابع طبیعی با چالش های زیادی مواجه هستیم و برنامه های اساسی برای آینده ترسیم و اجرایی کنیم.

وی با اظهار اینکه در سه دهه گذشته در ایران و جهان ارتباط خوبی با طبیعت وجود نداشته است و خسارت جبران ناپذیری وارد کرده ایم گفت: اگر فرآیند نابودی در جنگل و مرتع رخ داده باشد امروز نباید جنگل و مرتع داشته باشیم درحالی که اینگونه نیست و باید با بهره گیری از مشارکت همه جانب مردم بتوانیم در فرایند موضوع منابع طبیعی به رشد لازم دست یابیم.

سرهنگ سبزعلی، توانمندسازی اقتصادی جوامع محلی و ایجاد زیرساخت های لازم را مهم برشمرد و گفت: نگاه واگذاری منابع طبیعی در سطح کشور وجود ندارد ولی باید مردم را در صیانت از منابع طبیعی مشارکت دهیم.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور حفاظت از منابع طبیعی را بدون مشارکت مردم ممکن ندانست و گفت: باید روند اقدامات دولتی به سمت و سویی بروید تا نگاه همه جانبه مردم به آن جذب شود.

وی افزود: آن چه را از گذشتگان تحویل گرفتیم نمی توانیم به نسل آینده تحویل دهیم و به آنان بدهکار هستیم و باید به فرایندی برسیم که اقدامات ما منجر به آبادانی کشور شویم.

سرهنگ سبزعلی، اقدامات بی رویه، نگاه خسارت گونه و حملات بر جان و پیکره منابع طبیعی را آسیب زا دانست و گفت: برای نابودی منابع طبیعی از یکدیگر سبقت گرفته ایم.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور یادآور شد: باید به سمت و سویی برویم که نیاز به نگاه قهری نداشته باشیم و ادارات منابع طبیعی و سازمان جنگل ها در مظلومیت کامل اقدام ارزنده ای برای صیانت از منابع طبیعی انجام داده است.

وی تقدیم ۱۴ شهید و ۵۰۰ جانباز برای حفظ انفال را از جمله تلاش ها برشمرد و گفت: نیروهای ما با تراکتور و تبر مورد حمله قرار می گیرند اما دست از صیانت انفال نخواهند کشید و نباید امانتدار جنگل را کشت و مورد حمله قرار داد.

سرهنگ سبزعلی طرح تنفس را سبب بالندگی و رشد منابع طبیعی دانست و گفت: همچنین باید برای حضور مردم در طبیعت و استفاده از آن زیرساخت ها و فرایندها اصلاح شود تا حضور ما در جنگل منجر به خطا و تخریب نشود.

وی با اشاره به اینکه حریق های متوالی در گلستان، کازرون و غیره مواجه هستیم گفت: ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی و ۷۰ درصد حریق های حادث شده سهوی است و چاره ای نداریم که مشارکت مردم را طلب کنیم.

کد خبر 4348244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha