به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی اشرفی زاده با بیان این مطلب گفت : دارا بودن شرایط عمومی برای ورود به مقطع دکترا بر اساس آین نامه های وزارت علوم، تحقیقات وفناوری و نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از لحاظ خدمت نظام وظیفه عمومی برای داوطلبان مذکور از شرایط عمومی برای ورود به مقطع مذکور است.
وی در ادامه افزود : داشتن دانشنامه کارشناسی ارشد یا بالاتر متناسب با رشته تحصیلی از یکی از دانشگاه های داخل یا خارج از کشور که مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری باشد. قبولی در آزمون مهارت های زبان انگلیسی دانشگاه و یا کسانی که دارای نمرات تافل و تولیمو با حداقل 500 امتیاز، IELTS با حداقل امتیاز 5/5 و MCHE با حداقل امتیاز 50، یا دارندگان نمرات قبول آزمون زبان دانشگاه های تربیت مدرس و تهران و قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه علمی از شرایط اختصاصی برای ورود به مقطع دکتری این دانشگاه است.
دکتر اشرفی زاده با اشاره به اینکه داوطلبان دارای مدرک تحصیلی معادل کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد بدون گذراندن پایان نامه حق شرکت در این آزمون را ندارند بیان داشت : دانشجویان کارشناسی ارشد فعلی دانشگاه ها که نیمسال آخر تحصیلی خود را می گذرانند با ارایه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا پایان شهریور ماه 86 می توانند در آزمون شرکت کنند.
به گفته وی، پذیرش نهایی از بین داوطلبانی است که حد نصاب علمی لازم را در آزمون های مهارت های زبان انگلیسی ، کتبی ، تخصصی و مصاحبه علمی کسب کرده باشند. همچنین داشتن میانگین کل 15 از 20 و یا معادل آن در دوره کارشناسی ارشد از دیگر شرایط اختصاصی ورود به مقطع دکتری این دانشگاه است .
کارت ورود به جلسه آزمون مهارت های زبان انگلیسی در روز چهارشنبه 2 اسفند و آزمون کتبی تخصصی در روز 12 اردیبهشت ماه سال آینده توزیع می شود. همچنین آزمون مهارت های زبان انگلیسی روز پنج شنبه 3 اسفند ماه و آزمون کتبی اختصاصی روز 14 اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود.
داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس اینترنتی www.kntu.ac.ir مراجعه کنند.
نظر شما